Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonys ekstreme støjdræbere klar i ny version – her er WH-1000XM4
Sonys ekstreme støjdræbere klar i ny version – her er WH-1000XM4

Sonys ekstreme støjdræbere klar i ny version – her er WH-1000XM4

Share

Sonys forrygende noice cancelling hørebøffer har fået en efterfølger. Støjdæmpningen er blevet bedre, lyden tilpasses din placering og musikken stopper når du snakker med de nye WH-1000XM4 på ørene

Bose sad trygt på tronen i mange år. Ingen leverede bedre noise cancelling. Ikke indtil Sony for et par år siden bragede igennem med WH-1000XM3, som satte en ny standard for støjdæmpning i et sæt over-ear-hørebøffer. Du kan læse vores test af dem her:

Sony WH-1000XM3 [TEST]: God lyd og selektiv støjreduktion

Nu er Sony klar med efterfølgeren. Et produkt, der kan vise sig at det være det vigtigste fra den japanske producent i år.

Der er nemlig kommet mange spændende nye funktionter i headsettet.

Blandt disse er en “Speak-to-chat” funktion, som genkender din stemme og slukker musikken, når du taler. Bestil din kaffe i kiosken, uden at tage hørebøfferne af. Musikken sættes på pause, når du taler og der åbnes for omgivelsernes lyde, så du kan høre hvad ekspedienten siger.

Se også:  Få natklubben hjem i stuen med Sonys vilde power-højttalere

Headsettet er også i stand til at tilpasse sig dine omgivelser, så fuld noise cancelling eksempelvis aktiveres når du sidder i toget eller på kontoret og ambient aware lader lyd fra omgivelserne slippe ind, når du går i trafikken. Det kunne forgængeren også, men den nye WH-1000XM4 går et skridt videre. Nu kan headsettet lære at genkende steder du ofte kommer, eksempelvis fitness-centret, biblioteket, cafeen og lignende, og så kan det tilpasse lyden optimalt til stedet og situationen. Det er også muligt at gemme favoritlokationer og skræddersy indstillinger til dem.

Forbedrer din musik

Støjreduktionen er forbedret med Dual Noise Sensor teknologi, kombineret med ny ANC-algoritme og QN1-processor, som reducerede støjen i realtid med over 700 beregninger i sekundet.

Lyden i headsettet er ikke blot optimeret, Sony WH-1000XM4 skal faktisk også være i stand til at forbedre den musik du hører. Med Edge-AI analyseres musikken med kunstig intelligens for at registrere instrumentklange, musikgenre og andre elementer, og udfra dette er headsettet i stand til at genoprette detaljer i det høje spektre, tabt ved digital kompression, så man får en rigere lydoplevelse.

Se også:  AKG byder på støjreduktion og lækker lyd i nye luksushørebøffer
Find dem nemt

Foruden disse, ret unikke features, byder WH-1000XM4 på velkendte funktioner som eksempelvis nærhedssensorer, der registrerer, om du har hovedtelefonerne på. Når du tager dem af sættes musikken automatisk på pause, når du tager dem på, starter den igen.

Der er mulighed for at tilkoble to enheder trådløst via Bluetooth. Har du telefon tilkoblet, vil headsettet automatisk slår over på denne, når der kommer et opkald.

Der er også indbyggede stemmeassistenter i form af Google Assistant og Amazon Alexa.

WH-1000XM4 understøtter også Googles nye Fast Pair-funktion, som gør det let at finde dine hørebøffer. Du kan få dem til at spille en høj tone eller du kan tjekke den senest registrerede placering i Find My Device app’en.

Designet på WH-1000XM4 er mere eller mindre som forgængeren og de fås i farverne sort og sølv. Prisen er også den samme, 2800 kroner.

Sony WH-1000XM4.

Sony WH-1000XM4.


TAGS
ANC
noise cancelling
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S