Home » Smart hjem » Lenovo lancerer smart skærm med stemmestyring
Lenovo lancerer smart skærm med stemmestyring

Lenovo lancerer smart skærm med stemmestyring

Share

Lenovo Smart Display er en skærm skabt til smarte hjem med imødekommende design og direkte adgang til stemmestyring af lys, termostater, underholdning, kalender og meget mere via Google Assistant 

Google kom for nylig med deres Nest Hub, en lille skærm bygget til at stå fremme i køkkenet, soveværelset eller stuen og fungere som en visuel indgang til det stemmestyrede Google Home univers.

Lenovo Smart Display er Lenovos pendant til denne. Her får du dog en større skærm med Fuld HD-opløsning samt større højttalere, der skal være i stand til at levere lyd, der kan matche en god køkkenradio.

Smart Display er desuden pakket ind i et moderne kurvet design med træ bagpå, så den kan blende ind i hjemmets øvrige indretning.

Det frontvendte kamera giver mulighed for at foretage håndfri videoopkald via Google Duo. De indbyggede dobbeltmikrofoner kan opfange stemmer fra op til otte meter væk, så du fra sofaen kan bede Smart Display om at skifte radiokanal, uden at du behøver rejse dig.

Se også:  Danskerne kan nu købe Amazon Echo-højttalere

Dertil får du alle de muligheder der også er tilgængelige på Googles egen smartskærm.

Personlig assistent

Med et simpelt ”Hey Google, godmorgen” eller ”Hey Google, godnat” kan Lenovo Smart Display gennemføre en række rutiner for dig, så du selv slipper for det. Med Godmorgen-kommandoen gennemgår Smart Display din kalender, vejrudsigten samt øvrige praktiske oplysninger og afslutter med at afspille de seneste nyheder fra Danmarks Radio – og med Voice Match kan den indbyggede Google Assistant give dig personlige resultater målrettet dig.

Der er samtidig direkte adgang til YouTube og Smart Display kan sættes op med flere af de mest populære danske videotjenester. Den fungerer også med Google Play Music og Spotify, så du kan bruge den som en stemmestyret musikhøjttaler.

Se også:  Google Nest Audio [TEST]: Rigtig meget smart-højttaler for pengene

Smart Display kan forbinde til over 5.000 smart-enheder, heriblandt Nest Cam, hvor du eksempelvis kan bede Smart Display om at vise, hvad dit kamera ser lige nu. På den måde kan du få et livefeed fra sengen hos din sovende baby eller se, hvem der ringer på hoveddøren, hvis din døralarm er kompatibel.

Når enheden ikke er i brug, henter den automatisk billeder ned fra din private Google Fotos-mappe og fungerer dermed som en digital billedramme.

Den 10-tommers Lenovo Smart Display introduceres til en vejledende pris på 1.999 kroner, og 8-tommersmodellen vil være tilgængelig til en vejledende pris på 1.599 kroner. Begge Smart Displays vil være tilgængelige eksklusivt hos Elgiganten på tværs af Danmark fra den 3. juli og kunne forudbestilles fra den 17. juni.


TAGS
Google Assistant
lenovo
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S