Home » Transport » Polestar 3 på vej: Bliver en fuldt elektrisk SUV produceret i USA
Polestar 3 på vej: Bliver en fuldt elektrisk SUV produceret i USA

Polestar 3 på vej: Bliver en fuldt elektrisk SUV produceret i USA

Share

Den næste bil fra svenske Polestar bliver en rummelig SUV, skabt fra bunden som en topmoderne elbil.  Produktionen kommer til at foregå i USA

For nylig havde vi fornøjelsen af at teste den nye Polestar 2, den første fult elektriske bil fra den svenske producent, der har Volvo i ryggen som medstifter.

Du kan læse vores test her:

Polestar 2 [TEST]: Stærk Tesla-rival med Google ombord

Nu er den første lille bid af information om den næste bil i rækken annonceret.

Den kommende Polestar 3, bliver en aerodynamisk elektrisk SUV. Den vil være den første bil fra den nye generation af elektriske biler fra Volvo Car Group, som er designet fra bunden til at være fuldelektrisk. Som Polestar 2 har den forbindelsesfunktioner baseret på Android Automotive OS infotainment-system samt sikkerhedsfokuserede autonome kørefunktioner.

Globalt brand

Polstar 3 vil blive produceret sammen med de nye Volvo-køretøjer i Volvo Cars produktionscenter i Ridgeville, South Carolina.

Overflytningen til USA betyder, at Polestar bliver et globalt brand med en industriel kapacitet på de to største enkeltmarkeder for elektriske køretøjer i verden – USA og Kina – ved siden af hovedsædet og etablerede salgs- og distributionsmuligheder i Europa.

Se også:  Nu kan du reservere en lynladeplads til din elbil

”Polestar 3 vil blive fremstillet i Amerika for vores amerikanske kunder,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør. ”Jeg husker den positive respons, da jeg første gang delte Polestars vision her i USA, og jeg er stolt over, at vores første SUV vil blive produceret i South Carolina. Fra nu af er USA ikke længere et eksportmarked, men et hjemmemarked.”

Bedre priser

Annonceringen understreger også Polestars engagement i det amerikanske detailmarked, som gennemgår en periode med hurtig ekspansion. Polestar åbner omkring 25 Polestar ‘Spaces’ over hele landet i 2021. Polestar Spaces tilbyder kundefaciliteter såsom hjemmetestkørsler, gratis afhentning og levering services samt mobil service til forbrugere på markeder, der stadig afventer åbningen af et Polestar Space.

Se også:  Volkswagens populære elbiler fås nu billigere

Polestar blev lanceret i 2017 af Volvo Cars og Geely Holding. Ridgeville-anlægget blev åbnet i 2018 af Volvo Cars. Polestars evne til at dele et produktionsanlæg med Volvo Cars fremhæver de betydelige industrielle og økonomiske synergier, det genererer som følge af dets ejerskabsstruktur.

”Produktionen i USA reducerer leveringstider såvel som miljøpåvirkningen forbundet med transport af køretøjer rundt om i verden. Det vil endda have en positiv indvirkning på prisen på Polestar 3,” siger Dennis Nobelius, vicedirektør hos Polestar. “Alt dette gør brandet endnu mere konkurrencedygtigt på det kritiske amerikanske salgsmarked.”

I produktion til næste år

Produktionen af Polestar 3 forventes at begynde globalt i 2022. Alle produktoplysningerne vil være tilgængelige på et senere tidspunkt.

Nyhederne om udvidelsen af Polestars produktion kommer som følge af den nylige annoncering om, at virksomheden samlede 550 millioner dollars fra en gruppe af langsigtede investorer i april. Virksomheden har bekræftet, at de vil undersøge potentielle fremtidige finansieringsmuligheder.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S