Home » Hovedtelefoner og højttalere » Plantronics Rig 500 Pro E-sport Edition [TEST]: Førsteklasses gaming-headset til konsol og pc
Plantronics Rig 500 Pro E-sport Edition [TEST]: Førsteklasses gaming-headset til konsol og pc

Plantronics Rig 500 Pro E-sport Edition [TEST]: Førsteklasses gaming-headset til konsol og pc

Share

Plantronics Rig 500 Pro E-sport er et vellydende gaming-headset, der byder på Dolby Atmos surround-lyd, specialoptimerede tilkoblinger til både konsol og pc samt stærkt design og mulighed for at skifte ørekopper efter behov

Vi har tidligere anmeldt Plantronic Rig 500 Pro, og dermed allerede dykket ned i det vigtigste der er at sige om Plantronics Rig 500 Pro E-sport. Når det gælder grundlæggende egenskaber som lyd, design og features, får du nemlig mere eller mindre det samme som de to tilgængelige Rig 500 Pro. Dog er der alligevel lidt mere at komme efter i E-sports-udgaven.

Klar til både konsol og pc

Mens du skal vælge mellem en ledning med kontrolkabel til pc eller et speciallavet kabel med volumenknap til din trådløse konsol-controller, når du køber et af de andre Rig 500 Pro, så får du begge dele i Rig 500 Pro E-sport. Du kan således nemt skifte mellem pc og konsol og få det bedste ud af begge verdener. 

Se også:  Lynkonkurrence: Vind et sejt gaming-headset
Stærkere design

Hovedbøjlen i er skabt i kvalitetsdesign af rustfrit stål, som ellers kun pc-udgaven har, og her i en diskret matsort farve, der klæder det godt. Dertil kommer, at også ørekopperne er skabt i metal, hvilket giver dem et ekstra nøk op på kvalitetsskalaen sammenlignet med de to andre headsets i serien. Det gør headsettet stærkere, men samtidig også tungere, så du skal overveje, om det er denne prioritering, du vil gøre.

Ligesom seriens andre headsets tages ørekopperne af og flyttes til et af de tre hakker i hovedbøjlen for at justere pasformen. Ud af æsken kommer headsettet med ørepuder af kunstlæder på ydersiden og stof på indersiden, men der medfølger også et ekstra sæt, kun i stof, som giver ørerne endnu bedre mulighed for at ånde.  

Lydkvaliteten er ligeså imponerende som de to andre headsets, og i pakken er også en kode til Dolby Atmos app’en, som kan hentes på Windows Store. Således får du fuldt udbytte af headsettet uden at skulle betale en merpris på Atmos.

Se også:  Poly Elara 60 WS + Voyager Focus [TEST]: Endnu en fastnet-killer
Den komplette pakke

Mens Plantronics Rig 500 Pro således på alle parametre kan betragtes som et glimrende gaming-headset, er det dog ikke meget ekstra, du får sammenlignet med de to andre i Rig 500 Pro serien. Det til trods for, at prisen er væsentligt højere.

Kun hvis det ekstra metal i ørekopperne er vigtigt for dig, du får brug for det ekstra sæt ørekopper, og du er sikker på, at du vil bruge headsettet til både pc og konsol er der grund til at overveje dette fremfor de to “almindelige” Plantronics Rig 500 headsets. Når er du oppe i dette prisleje kan det trådløse Rig 800HD også være et alternativ. 


Plantronics Rig 500 Pro E-sport Edition
  • Features
  • Lydkvalitet
  • Komfort
  • Design
  • Pris
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming-headset
plantronics
RIG

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S