Home » Hardware » Philips Hue Go V2 [TEST]: Tag det smarte lys med dig ud
Philips Hue Go V2 [TEST]: Tag det smarte lys med dig ud

Philips Hue Go V2 [TEST]: Tag det smarte lys med dig ud

Share

Selv de længste sommeraftenen bliver dunkle, hvis du sidder længe nok ude på terrassen. Derfor er det praktisk at kunne tage lidt lys med ud. Med Go V2 får du en lampe, der har alle de smarte Hue-funktioner samt indbygget batteri, så du kan have den med overalt

Philips Hue Go er en tranportabel lampe, skabt til at tage med dig udenfor. Der er indbygget batteri, så den behøver ikke strøm fra en stikkontakt, og den er skabt i et let og kompakt design, så den er nem at bære på. Bagpå en er en lille stander, så den står af sig selv, når du placerer den på et bord.

Vi testede den nye version, som udvider funktionaliteten med Bluetooth. Det betyder at du, imodsætning til den første version, ikke behøver at koble den op på et eksisterende Hue-system for at kunne betjene den med mobilen.

At eje en bridge i forvejen er således ikke nødvendigt, ligesom du heller ikke behøver at være i nærheden af dit Wi-Fi system. Du kan indstille lysstyrke, skifte farver, scener og meget andet direkte via Bluetooth, uanset hvor du er.

Se også:  Lidl Smart Home [TEST]: Discount-lys fra Lidl

Herunder en række billeder, hvor sammen med de nye Hue Lightstrip Outdoor skaber stemningsfuldt lys på terrassen.

Indbyggede præindstillinger

En smartphone er dog ikke et must for at betjene lampen. Den kan tændes og slukkes med en knap bagpå, og samme knap giver mulighed for at skifte mellem forskellige presets, Der er 7 forskellige forindstillinger. De dækker langt henad vejen det lys man i de fleste tilfælde vil vælge på terrassen, inklusiv varme neddæmpede lyssætninger, der giver fornemmelsen af stearin-lys.

Batteriet rækker op til 18 timer, men de 18 timer er altså, hvis du udelukkende kører på laveste lysstyrke. Skruer du op på et niveau, som er anvendeligt i tusmørket, er vi nærmere nede på det halve, og skruer du op på maks, kan du halvere endnu engang. Men det da også fuldt tilstrækkeligt i de fleste situationer.

Se også:  Gør dine lyskontakter smarte med nyt Philips Hue-modul
Ved almindelig lysstyrke kan du regne med 8-9 timer op en opladning.

Ved almindelig lysstyrke kan du regne med 8-9 timer op en opladning.

Sæt lampen i opladeren, når du kommer ind igen, og den er klar igen næste aften. I øvrigt fungerer Go også fint som en smart lampe til soveværelset, hvor den fint kan tale sammen med resten af dit Hue-system, hvis du i forvejen er bruger.

Hue Go 2 er således en ret fleksibel løsning, der ikke kun er anvendelig, når du vil have lys udenfor, men også giver dig en fuldt funktionel indendørs lampe. Set i det lys er prisen på 599 kroner temmelig fornuftig.

Dom: 5/6 stjerner
Pris: 599

Ønsker du en permanent lysopsætning udendørs, så har Hue en del muligheder efterhånden. Her kan du læse vores test af et par af dem:

Philips Hue Impress og Calla [TEST]: Det smarte lys rykker udendørs


TAGS
hue
Philips Hue
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S