Home » Mobiltelefon » Huawei lancerer ny smartphone med Google-apps og Android
Huawei lancerer ny smartphone med Google-apps og Android

Huawei lancerer ny smartphone med Google-apps og Android

Share

En ny udgave af den populære P30 Pro er på vej. Det afslører Huaweis tyske hjemmeside. Den vil byde på tekniske opgraderinger samt fuld adgang til Google-apps og Android

Huawei lancerede for nylig P40 Pro. En fantastisk smartphone, dog med den store udfordring, at der ikke er adgang til Google-apps. Her iblandt Google Play, som er indgangen til samtlige Android-apps.

Trods handelsforbuddet, der forhindrer Huawei i at lancere nye mobiler med Googles tjenester, er det dog lykkes producenten at udsende op til flere smartphones med den fulde version af andre og med adgang til Google-apps.

Det har kunne lade sig gøre ved at opgradere mobiler, der er lanceret inden handelsforbuddet trådte i kraft.

Og det finte ser Huawei nu ud til at bruge igen. I deltagerbetingelserne for en kampagne på Huaweis tyske hjemmeside bliver en P30 Pro New Edition nemlig nævnt.

Se også:  Fairphone 3+ [TEST]: Udskift alt på den bæredygtige mobil
Mere hukommelse

Det tyder således kraftigt på at Huawei er på vej med en opgraderet version af sidste års topmobil. Det er ikke helt klart hvad opgraderingen vil bestå i, men at den får mere ram og lagerplads, burde dog være ret sikkert. Det har i hvert fald været tilfældet for nye version af andre Huawei-mobiler. Om den også vil få Huaweis nye Kirin 990-processor er uvist.

Men uanset hvad er P30 Pro stadig er solidt ydende mobil, med et kamera, der trods et års tid på bagen holder niveau med mange af de stærkeste konkurrenter. Læs vores anmeldelse af Huawei P30 Pro herunder:

Se også:  Nokia 2.3 [TEST]: Utrolig pris – men for store kompromiser

Huawei P30 Pro [TEST]: Et superkamera forklædt som smartphone

P30 Pro New Edition kan således vise sig at være et rigtig godt køb. Vi antager at prisen bliver betydeligt lavere end da den oprindeligt kom på markedet. For trofaste Huawei-brugere, der ikke har mod på at kaste sig over producentens eget system i den splinternye P40 Pro, kunne den således være et spændende alternativ.

Om den kommer til Danmark er dog endnu ikke sikkert. Det finder vi formentlig ud af i nærmeste fremtid. På den tyske hjemmeside er kampagnen angivet til at starte d. 15. maj.


TAGS
Huawei
Huawei P30 Pro
P40 Pro
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S