Home » Wearable » Så er det ude! Her er OnePlus’ nye ur
Så er det ude! Her er OnePlus’ nye ur

Så er det ude! Her er OnePlus’ nye ur

Share

OnePlus Watch er et smartwatch der lægger vægt på stil, brugervenlighed og lang batterilevetid. Det er ikke så avanceret som nogle af konkurrenterne, men prisen bliver formentlig heller ikke så høj

Det var ikke kun nye mobiler, der blev præsenteret på OnePlus’ pressemøde i går. Producenten meldte sig også med et produkt i en kategori som er helt ny for OnePlus. Et ur.

Bag det ikke synderligt opfindsomme navn OnePlus Watch finder man et ur, der er først og fremmest er skabt med stil, brugervenlig og batteritid i fokus.

OnePlus Watch har ikke adgang til eksterne apps, men gør det muligt at se og svare på meddelelser, foretage og besvare opkald, afspille musik og tage fotos.

Uret leveres med 4 GB lagerplads (2 GB til faktisk brug), som kan anvende til musik, og det er kompatibelt med de fleste Bluetooth-høretelefoner.

OnePlus Watch kan også forbindes med OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, der kan justere lydstyrken ved opkald eller slukke for fjernsynet, når det registrerer, at brugeren er faldet i søvn.

Se også:  OnePlus Nord CE 5G [TEST]: God til prisen, men langt fra perfekt
Kvalitetsdesign

OnePlus Watch er produceret i samme kvalitet som OnePlus’ smartphones. Det runde design minder om et traditionelt armbåndsur med en glat bue på siden af kassen, der er håndpoleret med mere end 20 behandlinger. Den 46 mm urskive er i rustfrit stål med 2,5D buet glas og et strålende blankt CD-mønster på rammen.

OnePlus Watch har en støv- og vandafvisende klassificering på 5ATM + IP68 . Derudover kommer det med over 110 træningsprogrammer, inklusiv automatisk tracking af gang og løb, og uret holder styr på selv de mest intense træningsprogrammer.

OnePlus Watch kan måle puls, afstand, kalorier, hastighed og SWOLF-effektivitet for svømmere. Med en indbygget GPS sporer OnePlus Watch al aktivitet nøjagtigt, selv når telefonen ikke er ved siden af brugeren. Uret tilbyder også overvågning af iltmætning i blodet, stressovervågning, vejrtrækningsøvelser, pulsalarmer og påmindelser, der alt sammen let håndteres i OnePlus Health-appen.

Som supplement til den minimalistiske æstetik i den almindelige udgave af OnePlus Watch er OnePlus Watch Cobalt Limited Edition et premium design, udarbejdet i materialer, der traditionelt kun findes på luksusure. Urkassen er fremstillet af koboltlegering, et allergivenligt materiale, der er dobbelt så hårdt og mere robust end traditionelt rustfrit stål.

Se også:  OnePlus klar med nyt styresystem: Her er de største nyheder i OxygenOS 12

OnePlus Watch får strøm til en hel dag på kun fem minutter i opladeren eller en uges strøm på kun 20 minutter. Det indbyggede 402 mAh batteri rummer strøm til to ugers moderat brug samt og en uges strøm til de mest aktive brugere.

Hvad mon det koster?

Desværre er prisen ikke meldt ud endnu. Dansk pris og tilgængelighed på OnePlus Watch vil blive frigivet om 1-2 uger. Det bliver interessant at se, hvad den lander på. OnePlus er kendt for stærke priser, så vi regner med at det også vil gælde uret. Vi gætter på lidt over 2.000 kroner. Er det helt hen i vejret? Skriv gerne dit eget gæt i kommentarfelter herunder …

Uret blev lanceret sammen med den nye topmobil OnePlus 9 Pro, som vi allerede har testet. Læs anmeldelsen herunder:

OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?


TAGS
OnePlus
smartwatches
wearbale

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S