Home » Mobiltelefon » OnePlus-brugere er tossede med deres smartphones
OnePlus-brugere er tossede med deres smartphones

OnePlus-brugere er tossede med deres smartphones

Share

I en ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af OnePlus svarer tre ud af fire OnePlus-brugere, at de har anbefalet andre at købe en OnePlus i løbet af det seneste år

OnePlus fortæller, at det er et repræsentativt antal danskere, som er spurgt ind til deres smartphone. Og blandt dem, der ejer eller har ejet en OnePlus, svarer tre ud af fire (72 pct.), at de har anbefalet andre at købe en smartphone fra OnePlus inden for det seneste år. Til sammenligning er det 38 procent af iPhone-brugerne, der har givet en lignende anbefaling i løbet af den samme periode.

Marie Feldborg, der er marketingdirektør for OnePlus Danmark, er begejstret for resultatet. Særligt fordi tallene indikerer, at OnePlus fokuserer på de rigtige ting – heriblandt arbejdet med at få brugerne så tæt på udviklingen af produkterne som muligt.

Se også:  Stort prisfald på den foldbare Motorola Razr mobil

”Vi er virkelig glade for at se, hvor aktive vores brugere er, når det kommer til at anbefale OnePlus til andre. Det faktum, at vi er det mest anbefalede smartphone-brand, understreger blot, at vores fokus på at lytte til brugerne og inddrage dem i udviklingen af vores produkter i den grad giver pote. Det er en unik måde at gøre tingene på, og at det lader os udvikle bedre teknologi til brugerne er en fantastisk bonus,” siger Marie Feldborg.

Power for pengene

I undersøgelsen bliver deltagerne også spurgt ind til, hvorfor de vil anbefale deres smartphone til andre, og for OnePlus-brugerne er det især tre områder, som gør telefonerne værdige til en anbefaling.

Se også:  Selv gamle OnePlus-mobiler får det helt nye Android 10

Telefonernes ydeevne spiller en stor rolle, idet 65 pct. af de adspurgte vil anbefale OnePlus på baggrund af kraftig ydeevne. Samtidig er det ligeledes 65 pct. af de adspurgte, der anbefaler OnePlus på grund af den hurtige og flydende oplevelse.

Også skærmkvaliteten i OnePlus-telefonerne får en klar anbefaling med på vejen, da 58 pct. af de adspurgte brugere fremhæver skærmkvaliteten.

Du kan læse vores test af den seneste topmobil fra OnePlus herunder:

OnePlus 8 Pro [TEST]: Rebellen er blevet voksen


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S