Home » Mobiltelefon » OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?
OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?

OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?

Share

Samme kamera har en supermakro-tilstand, som kan skiftes til automatisk, hvilket både er smart og velfungerende. Det er første gang vi ser den funktion i en mobil. Det er ligeledes første gang vi ser et tilt-shift-objektiv-implementeret. Det gør det muligt at lave miniature-agtige effekter.

Derudover er der 3,3 x zoom med optisk billedstabilisering og et dedikeret monokrom-kamera, for optimale sort/hvid-billeder.

Video kan skydes i op til 8K 30 fps, dog kun fem minutter af gangen. Der kan tages 32 MP stillbilleder samtidig, men ikke efterfølgende, som det er tilfældet på Samsungs Galaxy S21-mobilerne.

Der er desuden mulighed for 120 fps slow motion i 4K, og der er en Super Stable funktion, som giver ekstrem stabilisering – velegnet til action-videoer og andre situationer, hvor det går hektisk for sig. Selv uden denne er stabilisering dog god. Videokvaliteten er generelt imponerende. Særligt i lav belysning klarer kameraet sig overlegent, med ret begrænset støj i forhold til kamerakraftværket Galaxy S21 Ultra.

Se også:  Prisvenlig mobil med vildt batteri - klarer mindst tre dage på en opladning

Selfie-kameraet er knap så imponerende. Det er ikke så kontrastrigt, lysstærkt og detaljerigt, som det der sidder på de bedste konkurrenter. Der er dog en fin portræt-effekt, både på bag- og frontkamera, men stort set uden mange muligheder for justering.

Det er således et kamera, der kan mange ting, en del heraf ret unikke og ganske gennemførte. Det er så absolut det bedste kamera OnePlus har præsteret. På ren billedgengivelse er det på niveau med markedets bedste konkurrenter, undtagen under meget ringe lysforhold.

Forrygende skærm

På skærmkvaliteten har OnePlus-mobilerne generelt ikke har manglet noget. Det gør OnePlus 9 Pro heller ikke. Her er tale om et QHD+ Amoled-display med 120 Hz opdateringshastighed og LPTO-teknologi, som automatisk justerer hastigheden til det indhold der vises. Det er med til at spare batteri.

Se også:  OnePlus' nye topmobiler kommer i dag: Følg lanceringen her ...

Lyder det bekendt, er det fordi det er samme teknologi, der sidder i Samsungs skærme. Det er simpelthen en Samsung-skærm, der er anvendt. En skærm i stil med dem, der sidder i de nye Galaxy S21-mobiler. OnePlus har dog tweaket den, så den kan gå helt ned på 1 Hz, hvis du ser et stillbillede.

TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S