Home » Mobiltelefon » Ny topmodel fra OnePlus kommer flyvende fra start
Ny topmodel fra OnePlus kommer flyvende fra start

Ny topmodel fra OnePlus kommer flyvende fra start

Share

Siden den nye topmodel OnePlus 10 Pro5G landede i de danske butikker tidligere på måneden, har OnePlus oplevet en stor efterspørgsel blandt de danske forbrugere. Den nye premium smartphone har solgt over 30 pct. bedre end sin forgænger, og ifølge Proshop er det særligt kameraet, der vækker forbrugeres interesse

“Vanvittig start og overvældende interesse.” Sådan lyder meldingen fra OnePlus’ marketingdirektør Marie Feldborg om den danske lancering af den nye OnePlus 10 Pro5G.

Den nye topmodel har i de første to uger, efter den blev lanceret, solgt over 30 pct. bedre i Danmark, end OnePlus 9 Pro gjorde i de første to uger i samme marked. Ifølge OnePlus i Danmark skyldes den vilde salgsstart de mange nye funktioner og features samt positive anmeldelser i både ind- og udland.

Se også:  OnePlus buldrer frem: 257 % vækst i forsendelser af smartphones

“Vi er rigtig glade for den modtagelse, som OnePlus 10 Pro5G har fået på det danske marked. På trods af lukkede butikker i forbindelse med påsken har vi oplevet større efterspørgsel end ved sidste lancering af vores flagskibsmodel. Det er vildt flot, og modellen kan blive af de mest populære lanceringer fra OnePlus nogensinde,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Kameraet er det helt store trækplaster

De danske forhandlere bekræfter den store efterspørgsel, og hos Proshop mener man bl.a., at det er kameraet, der er udarbejdet i samarbejde med svenske Hasselblad, der særligt vækker forbrugernes interesse.

’’Vi kan tydeligt mærke en stor efterspørgsel på den nye OnePlus 10 Pro5G. Det er især kameraet og de mange softwareforbedringer, der sammenholdt med et relativt lavt prispunkt for en smartphone i den liga har fået salget til at stikke af lynhurtigt,” siger Poul Thyregod, Adm. direktør hos i Proshop.

Se også:  OnePlus Nord CE 5G [TEST]: Elegant allrounder

For at understrege de gode fotomuligheder sendte OnePlus i forbindelse med den globale lancering en OnePlus 10 Pro5G intet mindre end 38 km op i stratosfæren som den ultimative kameratest. Her lykkedes det den nye flagskibsmodel at tage billeder af Jorden under vilde vejrforhold på ned til minus 60 grader og med en vindhastighed på op til 200 km/t.

Læs vores test af OnePlus 10 Pro her:

OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera


TAGS
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S