Home » Mobiltelefon » OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera
OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera

OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera

Share

OnePlus 10 Pro er ikke en mobil med store armbevægelser, men den leverer bundsolid kvalitet i alle aspekter, ikke mindst i kameraet, som i den grad tager kegler

Den er årets topmobil fra OnePlus og repræsenterer det bedste producenten kan levere lige nu. Der er derfor ingen plads til at fejle, og det gør 10 Pro da heller ikke. Tværtimod.

Raffineret design

Designet præges af et kraftigt kameramodul bagpå, der går i ét med rammen. Bagsiden er skabt med en finish, der minder om granit. Det er ganske raffineret, og der er generelt tale om en virkelig velkonstrueret og komfortabel mobil.

Den er ikke IP-certificeret, så der er ingen garanti for, at den tåler et dyk i poolen eller en tur på en støvet byggeplads, men den føles robust og skærmen er beskyttet af nyeste Gorilla Glass.

Skærm i topkvalitet

Skærmteknologi er blandt OnePlus’ store styrker og 10 Pro skuffer ikke på den front.

Se også:  CES: Første billeder – sådan ser OnePlus 10 Pro ud

Mobilen er forsynet med et 6,7” Fluid Amoled-display med LTPO 2-teknologi, som justerer opdateringshastighed automatisk mellem 1 og 120 Hz afhængig af indholdet. Der er desuden kommet automatisk styring af farver, så skærmen står optimalt, uanset omgivelserne. Med maksimal lysstyrke på 1300 nits er det en skærm, du kan tyde selv i stærkt sollys.

Billedkvaliteten er i top. Der er flot balance i farverne, dyb kontrast og en varm glød, der gør det behageligt at beskue skærmen i stort set alle situationer.

Lyden kan man heller ikke klage over. Den står med stor klarhed og stærk volumen ud af de indbyggede højttalere, og hvis du tilslutter hovedtelefoner er der mulighed for Dolby Atmos.

Kameralækkerier til fotonørden

Ligesom på forgængeren er kameraet er skabt i samarbejde med Hasselblad, som har fintunet farver og tilført unikke billedprofiler, kaldet ”Master Styles”. De kan tilgås under filtrene i kamerapp’en og tilfører dine fotos et særligt look, designet af førende Hasselblad-fotografer, ud fra deres stilistiske kendetegne. Det kan give nogle flotte resultater, blot skal man bære opmærksom på at de er skabt til bestemte scenarier, eksempelvis natur eller portrætter og derfor ikke er allround foto-forbedringsværktøjer. Et par eksempler her:

Se også:  Her er priserne på de nye Samsung Galaxy S22-mobiler

Hasselblad står også bag kameraets Pro Mode, som er er blevet udvidet med mulighed for eksempelvis hjælpelinjer til det gyldne snit og fokus peaking, når du bruger manuel fokus. Sidstnævnte funktion har resulteret i at vi som nu så vidt muligt skyder med manuel fokus, da den gør det supernemt at få gode resultater samtidig med at du får den smule ekstra kontrol og præcision man ikke har med autofokus.

TAGS
hasselblad
OnePlus
oneplus 10 pro
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S