Ny iPhone kommer i aften

Ny iPhone kommer i aften

Share

Apple har indkaldt til det helt store pressevent og præsenterer i aften den næste iPhone. Læs vores bud på, hvordan den kommer til at blive

Det er den helt store aften for Apple-folket. Kl. 19 dansk tid går Tim Cook på scenen i Steve Jobs Theater for at præsentere, hvad der med 99,9 procents sikker er en ny iPhone.

Om det så bare vil være én eller der faktisk vil være tale om flere iPhones, er der gjort mange gætterier omkring, men de stærkeste rygte går på, at der vil være tale om en ny topmodel, der får navnet iPhone X og forsynes med et prisskilt, der er markant over hvad vi er vant til, og dertil en række billigere iPhone 7S modeller, der fortsætter designet fra den nuværende topmodel, blot tilført diskrete opgraderinger.

Du kan læse vores bud på hvordan den nye iPhone vil blive her.  

Se også:  Dissektion: Apple iPhone 8

iPhones er dog formentlig ikke alt Tim Cook har med i posen. Et nyt Apple TV skal ifølge rygterne også være blandt aftenens lanceringer. De største opgraderinger vil her være billedkvalitet i 4K og HDR. Nye versioner af Apples helt trådløse AirPod høretelefoner er heller ikke usandsynligt.

Du kan se lanceringen live fra Apples hjemmeside eller fra et Apple TV.

Apple iPhone X.

Apple iPhone X – konceptbillede af Nodus and Gordon Kelly.

Del denne