Ny iPhone bliver helt anderledes

Ny iPhone bliver helt anderledes

Share

iPhone 8 er på trapperne, og alt tyder på, at den får et væld af nye funktioner. Vi har samlet de mest sandsynlige rygter

Det er ved at være tid til ny iPhone. Og der er god chance for at den bliver radikalt anderledes end den seneste topmodel iPhone 7. I år kan iPhone nemlig fejre 10 års jubilæum, og derfor er der rigtig god grund til at tro, at Apple vil gøre noget helt særligt ud af årets nye smartphone. Ingen andre end Apple ved dog præcis, hvordan iPhone 8 kommer til at blive, men vi har samlet de mest realistiske rygter.

1. Skærm for alle pengene

Alt tyder på, at iPhone 8 får et nyt design, hvor skærmen vil dække stort set hele fronten. Det betyder, at man får en stor skærm på hele 5,8″ i en mobil, der ikke er større end en almindelig iPhone 7. For første gang vil Apple anvende OLED-teknologi i skærmen, der giver utrolig stor kontrast og dybde.

iPhone 8.

iPhone 8 får formentlig skærm helt ud til kanten.

2. Farvel til hjemknappen

At skærmen fylder så meget, betyder, at der ikke bliver plads til den velkendte hjemknap. Den bliver i stedet til en virtuel knap indlejret i skærmen. Det samme vil muligvis ske med fingeraftrykslæseren, omend der også går rygter om, at den kan blive flyttet til bagsiden af mobilen.

iPhone 8.

Hjemknappen forsvinder sandsynligvis – i hvert fald i fysisk from.

 

Del denne