Home » Mobiltelefon » Ny billig-telefon er et godt bud på en lommebiograf
Ny billig-telefon er et godt bud på en lommebiograf

Ny billig-telefon er et godt bud på en lommebiograf

Share

Den nye Sony Xperia 10 II sigter på de brugere, der – også – vil bruge mobilen til gaming og film. Den er let og økonomisk overkommelig, og så har den jackstik …

Sony er særdeles aktiv på mobilfronten i disse dage. Nu lancerer den japanske gigant endnu en mobiltelefon, og den er faktisk til at betale. Xperia 10 II er navnet på den nye telefon, der rummer en Qualcomm Snapdragon 665 Mobile Platform-processor.

Xperia 10 II sigter i høj grad på dem, der bruger telefonen til underholdning. Med en skærm på 6 tommer i 21:9-format og Sonys High-Resolution-lydteknologi må den være noget af det nærmeste, man kommer en biograf i lommeformat. Til al overflod indebærer 21:9-formatet, at man kan bruge to apps samtidig.

Man vælger selv, om man vil høre lyden i sine hovedtelefoner via et 3,5 mm jackstik eller en trådløs forbindelse.

Tre kameraobjektiver

Telefonens kamera er også noget for sig selv. Det har tre objektiver – et på 12 megapixel og to på 8 megapixel. Man kan vælge mellem ultravidvinkel (16 mm), vidvinkel (26 mm) og telefoto (52 mm). Så skulle man være fornuftigt dækket ind.

Xperia 10 II er vand- og støvafvisende, men man skal naturligvis ikke tage den med i Vesterhavet.

Stor skærm betyder som regel høj vægt, men med Xperia 10 II har Sony ramt et format, der ikke tynger brugeren i knæ. Telefon vejer kun 151 gram, og den ligger fint i hånden. Den er også nem at bruge, idet Side Sense-funktionen betyder, at man aktiverer sine apps med et enkelt tryk med tommelfingeren.

Rimelig pris

Sony placerer selv Xperia 10 II i ”super-mellemklassen”, men prisen er faktisk ikke invaliderende. Den vejledende udsalgspris ligger på 2799 kr. Telefonen bliver lanceret i farverne sort og hvid, og den formodes at komme på gaden i slutningen af april i år.

Som nævnt er Sony flittig i disse dage, når det gælder mobiltelefoner. For få dage siden lancerede firmaet luksusmobilen Xperia 1 II. Den kan du læse om her: https://www.altomdata.dk/jackstikket-goer-comeback-i-sonys-lynhurtige-topmobil/


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S