Home » Mobiltelefon » Jackstikket gør comeback i Sonys lynhurtige topmobil
Jackstikket gør comeback i Sonys lynhurtige topmobil

Jackstikket gør comeback i Sonys lynhurtige topmobil

Share

Xperia 1 II er Sonys nye flagskibsmobil. Den har 4K-skærm, 5G-forbindelse, nyeste Snapdragon-processor og lynhurtigt mobilkamera, der affyrer 20 billeder i sekundet med fuld autofokus. Og så byder den på et glædeligt gensyn med den sejlivede jackudgang

Der er lagt vægt på skabelse af indhold og nydelse af indhold i Sonys nye flagskibsmobil, der netop er blevet præsenteret ved et erstatningsevent for det der skulle have været den store launch ved den nu aflyste Mobile World Congress.

Xperia 1 II byder på et avanceret kamera, der går andre veje end de fleste andre smartphones på markedet lige nu. Det er baseret på teknologi og featues fra Sonys velrenommerede serie af Alpha-kameraer. Menuer er bygget op på samme måde og der er anvendt samme autofokus-system. Det gør det muligt at skyde 20 billedet i sekundet med kontinuerlig autofos (AF/AE3).

Der er også Eye-AF i realtid, som holder fokus på øjne, sådan ar portrætter kommer til at se optimale ud. Funktionen duer både til mennesker og dyr.

Kameraet gør brug af en ny stor 1/1,7” Exmor RS™-mobilsensor, der er 1,5x mere sensitiv end den forrige model, hvilket giver hurtigere og mere præcis autofokus i lav belysning.

Optikken kommer fra Zeiss og er kalibreret specifikt til Xperia 1 II. ZEISS T*-belægningen reducerer refleksioner og bidrager til bedre gengivelse og kontrast.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler - dyre mobiler hitter

Video kan skydes med den særlige Cinematography Pro, der nu understøtter 2K 120fps 10 bit HDR-optagelse med høj billedfrekvens samt Cinematic 21:9 4K HDR-optagelse på henholdsvis 24, 25, 30 og 60fps. Med touch-AF, afmålte indstillinger for eksponering, niveaumåler og forbedret hvidbalance-indstillinger har brugeren desuden flere manuelle indstillingsmuligheder end i den foregående version af appen.

Xperia 1 II kommer også med Sonys intelligente vindfilter-teknologi, som reducerer støj og vindinterferens på lydoptagelser.

Fuld af power

Xperia 1 II har en skærm 6,5″ 4K-skærm i 21:9-format. En ny teknologi, som reducerer bevægelsessløring, svarer til en 90Hz-skærm og reducerer billedforsinkelser for at opnå en klarere billedkvalitet. Dolby Atmos-lyd sikrer en flerdimensionel surround-lydoplevelse.

Mobilen får sine kræfter fra en Qualcomm Snapdragon 865-processor, der har 5G-indbygget, så du er klar til det lynhurtige mobilnetværk, der snart er klar herhjemme. Ved at drage fordel af Sub-6 GHz-netværket, kan Xperia 1 II tilbyde adgang til indhold i højeste kvalitet.

Game Enhancer-funktionen, der blev lanceret med Xperia 1, er blevet forbedret med flere funktioner på Xperia 1 II. Bl.a. understøttes Competition Set, der prioriterer gaming først, så intet forstyrrer dig, mens du spiller. Ydermere er touch-responstiden blevet forbedret i forhold til Xperia 1 – alt sammen for at give den ultimative mobile gaming-oplevelse. PlayStation 4’s Dualskock 418 trådløse controller understøttes også.

Se også:  Mobilen afslører om du er syg

Xperia 1 II kommer med 4000mAh batteri med lynopladning, som lader op til 50% på 30 minutter. Der er også hurtig trådløs opladning.

Velkommen tilbage til jackstikket

Mobilen er den første smartphone1, der har indbygget 360 Reality Audio hardware-dekodning. Dette forbedrer lydkvaliteten, når du lytter til musik gennem Tidal.

Musik i høj lydkvalitet kan nydes gennem Xperia 1 II’s fronthøjttalere eller i kombination med hovedtelefoner via 3,5mm jackstik eller trådløst. En kraftig finjustering af lyden har reduceret krydstale ned til 20 dB, hvilket er mere end 90 procent lavere end i USB-C hovedtelefoner.

Udover understøttelsen af High-Resolution Audio og High-Resolution Wireless Audio, tilbyder Xperia 1 II også DSEE Ultimate. Denne nye teknologi bruger kunstig intelligens til automatisk at forbedre lydfrekvensens bithastighed i realtid, hvilket løfter hvert musiknummer til tæt på højopløsningslyd. Det virker uanset om dine høretelefoner er trådløse eller kablet, og om din musik er gemt på telefonen eller streames.

Kommer til sommer

Xperia 1 II er IP65/IP68 vandafvisende og kommer med Corning Gorilla Glass 6 på begge sider.

Xperia 1 II bliver tilgængelig med Android 10 i farverne sort og lilla fra juni 2020. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.


TAGS
smartphone
Sony
Sony Xperia
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S