Home » AOD Pro » Lenovo satser på online-møderum med modulært kit til Teams og Zoom
Lenovo satser på online-møderum med modulært kit til Teams og Zoom

Lenovo satser på online-møderum med modulært kit til Teams og Zoom

Share

Onlinemøder er den nye dagsorden på kontorerne. Også Lenovo vil tage en større bid af den kage. Det sker med et modulært møderumskit, som kan fungere med Microsoft Teams eller Zoom

Stort set alle de eksperter, som råber højt i øjeblikket, er sikre på, at onlinemøder ikke er en døgnflue, men er kommet for at blive, også efter corona-pandemien. Lenovo vil ikke overlade denne scene til konkurrenterne og lancerer internationalt ThinkSmart Core Full Room Kit, som er et komplet sæt enheder til et konferencerum. Nyheden fås med software til Microsoft Teams og Zoom.

Det er ikke nyt, at Lenovo interesserer sig for onlinemøder. Her har leverandøren kunnet byde ind med ThinkSmart Hub 500, som er en kontrolenhed til møderum, og med ThinkSmart View, et tabletlignende display, der kan fungere som kommunikationsenhed for enkeltpersoner.

Se også:  Få god lyd under dine onlinemøder – til en behagelig pris
Kernen er en computerenhed

Centrum i det nye ThinkSmart Core Full Room Kit er en computerenhed med en Intel Core i5 vPro-processor, som blandt andet understøtter to 4K-skærme og 4K-kameraer.

Derudover rummer kittet en kontrolenhed, et ThinkSmart Cam og en ThinkSmart Bar, som skal sikre den gode lyd i hele mødelokalet. Der kan suppleres med ekstra bordmikrofoner.

Hvis man har et mødelokale, hvor der i forvejen er skærm og højttalere, kan man nøjes med at købe computeren ThinkSmart Core og kontrolenheden ThinkSmart Controller.

Lenovo går med nyheden stærkere ind i et marked, hvor spcialiserede leverandører tidligere har domineret, for eksempel Poly. Også Logitech og danske Jabra  leverer løsninger, der skal gøre det nemt at holde onlinemøder på kontorer.


TAGS
onlinemøde
videokonference

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S