Home » AOD Pro » Flere og flere går over til videokonference – Logitech byder ind
Flere og flere går over til videokonference – Logitech byder ind

Flere og flere går over til videokonference – Logitech byder ind

Share

Logitech er klar med nyt udstyr, der gør de nemt for alle virksomheder at sætte videokonferencer op med god lyd og klare billeder

Engang var videokonferencer enten noget med stort, dyrt og kompliceret med udstyr leveret af Cisco – eller også klarede man sig med to-tre mand om en bærbar computer og Skype. Under alle omstændigheder var man aldrig helt sikker på, at det virkede, og alle blev koblet på, når mødet startede. Det har coronaen lavet helt om på.

Når Logitech nu lancerer nyt udstyr til nemme videokonferencer med god lyd og klart billede, så rammer det lige ind i et behov, som ikke kun de store virksomheder har, men som også dækker de små og mellemstore firmaer.

Biografkvalitet og knivskarp lyd

Kampen om dette marked står primært mellem Poly og Logitech, og Logitech er klar med den nye generation af selskabets konferenceløsninger. Hovedprodukterne i lanceringen er Logitech Rally Bar, der er bygget til mellemstore rum, og Logitech Rally Bar Mini til små rum.

Ifølge Logitech har de to nyheder “biografkvalitet og knivskarp lyd i et alt-i-ét design, og giver dermed møder en seriøs opgradering”.

Se også:  Denne gang er video kommet for at blive

De to konferenceenheder understøtter selvfølgelig Microsoft Teams og Zoom (plus platforme som LogMeIn GoTo portfolio, Pexip og RingCentral), og man kan ganske enkelt koble computere på dem med en USB-forbindelse.

Fokus på lydkvalitet

Lyden er vigtig ved onlinemøder, og her fastslår Logitech, at alle stemmer går klart igennem takket være ultralav forvrængning i begge videobarers højttalere, og at lyden når ud i alle hjørner af mødelokalet. En tilpasningsdygtig mikrofongruppe opfanger stemmer fra hvert sæde i rummet og fokuserer automatisk på den, der taler. Mikrofonerne udligner også automatisk højere og blødere stemmer og reducerer uønsket støj. Desuden minimerer et patenteret anti-vibrationsaffjedringssystem ifølge Logitech vibrationer fra højtalere, som kan forstyrre opfattelsen af lyden.

Billedet på den tilsluttede skærm er også i høj klasse, fastslår Logitech. Det vil føles, som om man sidder i et fysisk møde, fordi den motoriserede pan- og tilt-funktion fungerer sømløst og optikken er knivskarp op til 4K, lyder forklaringen. Den store Rally Bar kan desuden prale af tabsfri billedkvalitet med op til 5x optisk zoom.

Se også:  Skærmmøder kræver sund fornuft
Også uden computer tilkoblet

Logitech RightSense-teknologi og AI Viewfinder sidder i et ekstra kamera, som registrerer menneskelige figurer og i realtid regner ud, hvor de befinder sig. På den måde skal alle mødedeltagerne altid kunne være i fokus, også hvis de springer på opkaldet inde i mødet eller bevæger sig.

Samtidig lanceres den nye Logitech RoomMate, der er bygget til store mødelokaler, og som er en hardwareenhed, der giver kunderne mulighed for at køre videokonferencetjenester på Logitechs konferencekameraer, eksempelvis Rally Plus, uden at skulle tilkoble en pc eller Mac.

Logitech Rally Bar vil som det første produkt fra den nye portefølje kunne fås i slutningen af dette kvartal. Rally Bar Mini og Logitech RoomMate bliver tilgængelige senere, oplyses det.

De nøjagtige danske priser kendes ikke endnu. Men Rally Bar får en europæisk pris på 3999 euro, Rally Bar Mini vil koste 2999 euro, og Logitech RoomMate starter ved 999 euro.

På billedet foroven ses hele Logitechs konference-setup med fra venstre Rally Bar Mini, Rally Bar og den eksisterende Rally.


TAGS
videokonference

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S