Home » Smart hjem » Kom tættere på barnet i maven med ny stemmeassistent fra Libero
Kom tættere på barnet i maven med ny stemmeassistent fra Libero

Kom tættere på barnet i maven med ny stemmeassistent fra Libero

Share

Den nye stemmeassistent skal gøre det nemmere og mere overskueligt for kommende forældre at følge med i, hvad der sker i den voksende mave uge for uge. Gennem den digitale assistent får brugere af Google Home og Google Assistant adgang til Liberos graviditetskalender. Samtidig styrker stemmeassistenten dialogen mellem de kommende forældre og involverer begge parter i graviditeten

Dialog med forældre og fokus på at møde forældrene, hvor de er og på deres vilkår har altid været vigtig for Libero. Derfor lancerer Libero som noget nyt en interaktiv stemmeassistent. Den digitale assistent skal gøre den søde ventetid mere tryg og involverende ved at styrke informationen, om hvad der sker uge for uge.

“Der er et væld af oplysninger at læse som forælder, og i de senere år er antallet af podcasts også steget drastisk. For os hos Libero er dialog vigtig, og vi ser store muligheder med en interaktiv stemmeassistent. Efterhånden som tjenesten udvikler sig, kan vi også forvente flere funktioner, der gør forældrerollen både nemmere og sjovere”, siger Kristine Dohn, Digital Marketing Manager for Libero hos Essity.

Se også:  Sådan bliver du aflyttet af de digitale assistenter
“Ok Google, tal med Libero”

Liberos stemmeassistent er tilgængelig via Google Home og Google Assistant på smartphones og giver brugerne adgang til Liberos graviditetskalender. Blot ved at sige “Ok Google, tal med Libero” kan kommende forældre få information om:

• Hvilken uge er de i, og hvor langt der er til den beregnede termin.
• Få skræddersyet information om morens krop og barnets udvikling i maven.
• Tip og råd gennem hele graviditeten for både den, som bærer barnet og partneren.

Flere funktioner vil blive udviklet sammen med designbureauet Doberman. Det gøres blandt andet med viden fra Liberos kundeklub og i dialog med medlemmerne via stemmeassistenten. Stemmeassistenter er relative nye på det danske marked og Libero ser mange muligheder med denne teknologi:

“Google Assistant åbner op for, at vi kan opbygge relationer og gå i dialog med vores kunder på en engagerende og interaktiv måde. Vi ser frem til at se Liberos nye stemmeapplikation tilføre værdi for kommende forældre for eksempel ved at hjælpe dem med at forstå, hvad der sker i de forskellige faser af en graviditet”, siger Kristine Dohn.

Se også:  Google Nest Audio [TEST]: Rigtig meget smart-højttaler for pengene

Hos Libero tror man også på, at selve lytteroplevelsen vil give en øget følelse af involvering for partneren.

“Vi ved fra vores kundeklub, at nogle oplever graviditet som en ensom periode. Det gælder både for partneren og den, som bærer på barnet. Partnere kan have svært ved at vise og føle sig involverede, når det meste drejer sig om den, som bærer barnet. På samme tid kan den person, der bærer barnet, føle, at partneren bakker ud og påtager sig en mere afventende rolle. Gennem stemmeassistenten håber vi at bidrage til mere information om graviditet og gøre begge parter mere involverede i graviditeten”, siger Kristine Dohn.

Læs mere om Liberos nye stemmeassistent her.

Stemmestyrede højttalere [TEST]: Nu skal du tale til din højttaler


TAGS
digital assistent
Google Assistant
libero
stemmeassistent

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S