Home » Transport » Kia klar med helt ny Niro
Kia klar med helt ny Niro

Kia klar med helt ny Niro

Share

Den helt nye Niro er skabt med genbrugsmaterialer og inspireret af naturen. Den vil kunne fås i en ren elektrisk version

Ikke alene i designet, men også i valget af farve, materialer og finish, som rammer en perfekt balance mellem miljømæssig ansvarlighed og en fremtidsorienteret tilgang, er de nye Niro inspireret af naturen.

Den store påvirkning fra 2019 Habaniro concept ses på Niros crossover-look og det tofarvede karrosseri. En c-stolpe bagest forbedrer luftstrømmen og dermed aerodynamikken, og den flyder sammen med de boomerangformede baglygter.

Kias ”tiger face” er blevet ændret på den helt nye Niro, og den forløber nu fra motorhjelmen og hele vejen ned til det robuste panel nederst på karrosseriet. Det moderne frontdesign fuldendes af det iøjnefaldende ”heartbeat”-LED-dagskørelys, som giver bilen et selvsikkert og imponerende look på vejen.

Se også:  Jaguar samarbejder med Nvidia om fremtidens elbil
Genbrug i kabinen

Kabinen er fremstillet med brug af genbrugsmaterialer. Loftbeklædningen er af genbrugt tapet, sæderne er fremstillet af Bio PU med udtræk af eukalyptusblade, og dørpanelerne er lakeret med BTX-fri lak, så miljøbelastningen ift. mængden af affald reduceres.

Instrumentpanelets kurver rundt om personerne på forsæderne har horisontale og diagonale linjer, der skaber kontraster og dermed en beroligende, men uregelmæssig æstetik. Den flotte midterkonsol er nem at betjene og huser den elektroniske drejekontakt til gearskift. Den er placeret på den brede overflade i sort højglans, hvilket giver et enkelt og moderne look.

Audio-visual-skærmen og luftdyserne er integreret i de diagonale mellemrum i det moderne instrumentpaneldesign, og ambientebelysningen skærper sanserne.

Se også:  Vild rækkevidde i Mercedes nye elbil

Den helt nye Niro vises på Seoul Mobility Show fra den 25. november til den 5. december. Bilen vil kunne fås med HEV-, PHEV- og rent elektriske drivlinjer til næste år.

Kia e-Niro Advance [TEST]: Det behøver ikke at være en Tesla


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
kia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S