Home » Mobiltelefon » Huawei kommer med ny smartphone til danskerne i morgen
Huawei kommer med ny smartphone til danskerne i morgen

Huawei kommer med ny smartphone til danskerne i morgen

Share

Den får fem kameraer og kommer til at koste under fire tusind kroner, men har næppe adgang til Google

Allerede i starten af september, i forbindelse med årets IFA-messe, meldte Huawei ud, at de var på vej med en ny smartphone til det danske marked. Ikke en Mate-telefon, som vi plejer at få i efteråret, men en unavngiven mellemklasse-mobil.

Der ligger sandsynligvis nøje strategiske overvejelser bag dette valg, ikke mindst har frygten for, om man kunne sælge dyre topmobiler som Mate-mobilerne uden Google ombord nok spillet en betydelig rolle. Det viste sig da også, at Huawei valgte at gå uden om Danmark med disse modeller, da de blev lanceret i sidste måned (senere har Huawei dog meldt ud, at Mate-serien kommer på det danske marked).

Overkommelig pris

Den nye smartphone, som bliver præsenteret i morgen eftermiddag, vil prismæssigt ligge i et overkommelige leje på 3.499-3.999 kroner.

Se også:  Huawei vil være rygraden i fremtidens datacenter: Lancerer lynhurtig flash-baseret løsning

Huawei fortæller, at mens smartphone-markedet generelt er faldet en smule over det seneste år, så er salget i netop dette pris-segment faktisk steget med 27 procent. “Middelklasse-segmentet er et voksende og vigtigt område, som vi kommer til at satse på. Vi har traditionelt været stærke på high-end og de mest prisvenlige modeller, men vi kan se et stort potentiale i middelklasse-segmentet, og derfor satser vi stærkt på den kommende model til dette område,” siger RenKe, der er direktør for Huawei Consumer Business Group i Danmark.

Avancerede kameraer

Den nye mobil vil være stærk på de kvaliteter man kender Huawei for.

Kameraerne er det primære fokus. Mobilen vil være forsynet med fem AI-kameraer, med 48 MP på hovedkameraet og 32 MP på frontkameraet. Der kan optages i otte gange hastighed og fire gange slowmotion.

Se også:  Huawei MateView GT [TEST]: Hurtig gamingskærm med kontorpotentiale

Huawei fremhæver desuden kraftfuldt batteri, kunstig intelligens og intuitiv brugerflade som mobilens styrker.

Android eller ej?

Det helt store spørgsmål er dog om den kommer med fuldt Android-system og adgang til Google-apps. Med mindre Huawei har fundet en uventet smutvej, burde denne mulighed være lukket. Ligesom Mate 30 og Mate 30 Pro vil mobilen sandsynligvis køre med en modificeret udgave af Android, med Huaweis egne tjenester, inklusiv producentens egen app-butik, som der i øjeblikket lægges store kræfter i at udbygge.

Det bliver således en smartphone-lancering, der er lidt mere spændende end sædvanligt. Vi er selvfølgelig på pletten til lanceringen og rapporterer direkte her på siden.


TAGS
handelskrig
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S