Home » Bærbar computer » HP Spectre x360 13.3 [TEST]: Testvinderen brillierer på skærm og grafik
HP Spectre x360 13.3 [TEST]: Testvinderen brillierer på skærm og grafik

HP Spectre x360 13.3 [TEST]: Testvinderen brillierer på skærm og grafik

Share

HP’s fikse bud på konvertible laptops’ voksende popularitet

HP’s Spectre-serie af laptops har altid fremstået som produkter i den høje ende, og Spectre x360 er sandelig ingen undtagelse. Det var oplagt at føje hybridtablet-elementet til en i forvejen fremragende række af laptops, og den nye udgave af x360, som vi ser på her, er den hidtil bedste version.

Det skyldes navnlig den nye processor, Intel Core i7-1065G7. Den har hurtigere kerner og forbedrede forbindelsesmuligheder, og der er noget andet nyt: Iris Plus, Intels nyeste integrerede grafikløsning til mobile enheder.

Bedre grafikevner

Iris Plus er en stor forbedring i forhold til den hidtidige UHD-integrerede grafik fra Intel. Suveræn ydelse gør, at denne version af x360 modsat ældre ultralette laptops faktisk kan klare lettere gaming. Det kommer ikke til at køre moderne AAA-titler ved høje grafikindstillinger, men den kan håndtere de seneste indiespil eller en smule Fortnite for børnene.

Spectre x360 er ideel til multitasking med 16 GB ram og et stort ssd på 1 TB. Dataoverførsler er lynhurtige. En x360 er supertynd, men den har en rigtig USB-port plus to USB-C-porte, en microSD-læser og et standard-hovedtelefonstik.

Denne fleksibilitet går videre end laptoppens fysiske porte. Wi-Fi 6-support muliggør forbindelser med højere hastigheder, og laptoppen omfatter Bluetooth 5.0. USB-C-portene understøtter Thunderbolt 3-hastigheder, og de kan forbindes til en skærm via den medfølgende USB-C-hub med en HDMI-adapter.

HP Spectre x360 er et smukt designet produkt med kvik touchstyring, og den egner sig til en lang række kreative opgaver.

Skærmen er virkelig fremragende: Krystalklar sort og fantastisk farvetæthed i forening med en god, maksimal lysstyrke. Touchfunktioner i tablettilstand føles vældig kvikke, men til dem, der foretrækker at undgå fingeraftryk på skærmen, har x360 også HP’s Tilt Pen.

Tilt Pen er en trådløs pen med to knapper. I vores test holdt den i over otte timer, før den skulle lades op. Det føles strålende at bruge pennen med tablettilstand – en ideel løsning til digitale kunstnere.

Læs hele gruppetesten her:

2-i-1-bærbare [TEST]: Hybride laptops med grænseløse specifikationer

På minussiden tæller, at ventilatorerne kan larme, og at plastikkabinettet ikke virker superholdbart. Det er dog en attraktiv pakke, selvom prisen er anselig: Den Spectre x360, vi her har afprøvet, koster 13.000 kr., og det er en net sum for en laptop – selv for en, der er så vidunderligt designet som denne maskine.

Når det er sagt, vil vi alligevel anbefale x360. Kort sagt er den et herligt stykke hightech-luksus, som det er en fornøjelse at arbejde med. Testens vinder.


TAGS
2-i-1'er
HP Spectre
Hybrid laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S