Home » Bærbar computer » HP Spectre x360 13.3 [TEST]: Testvinderen brillierer på skærm og grafik
HP Spectre x360 13.3 [TEST]: Testvinderen brillierer på skærm og grafik

HP Spectre x360 13.3 [TEST]: Testvinderen brillierer på skærm og grafik

Share

HP’s fikse bud på konvertible laptops’ voksende popularitet

HP’s Spectre-serie af laptops har altid fremstået som produkter i den høje ende, og Spectre x360 er sandelig ingen undtagelse. Det var oplagt at føje hybridtablet-elementet til en i forvejen fremragende række af laptops, og den nye udgave af x360, som vi ser på her, er den hidtil bedste version.

Det skyldes navnlig den nye processor, Intel Core i7-1065G7. Den har hurtigere kerner og forbedrede forbindelsesmuligheder, og der er noget andet nyt: Iris Plus, Intels nyeste integrerede grafikløsning til mobile enheder.

Bedre grafikevner

Iris Plus er en stor forbedring i forhold til den hidtidige UHD-integrerede grafik fra Intel. Suveræn ydelse gør, at denne version af x360 modsat ældre ultralette laptops faktisk kan klare lettere gaming. Det kommer ikke til at køre moderne AAA-titler ved høje grafikindstillinger, men den kan håndtere de seneste indiespil eller en smule Fortnite for børnene.

Se også:  HP klar med et væld af nye Windows 11-produkter

Spectre x360 er ideel til multitasking med 16 GB ram og et stort ssd på 1 TB. Dataoverførsler er lynhurtige. En x360 er supertynd, men den har en rigtig USB-port plus to USB-C-porte, en microSD-læser og et standard-hovedtelefonstik.

Denne fleksibilitet går videre end laptoppens fysiske porte. Wi-Fi 6-support muliggør forbindelser med højere hastigheder, og laptoppen omfatter Bluetooth 5.0. USB-C-portene understøtter Thunderbolt 3-hastigheder, og de kan forbindes til en skærm via den medfølgende USB-C-hub med en HDMI-adapter.

HP Spectre x360 er et smukt designet produkt med kvik touchstyring, og den egner sig til en lang række kreative opgaver.

Skærmen er virkelig fremragende: Krystalklar sort og fantastisk farvetæthed i forening med en god, maksimal lysstyrke. Touchfunktioner i tablettilstand føles vældig kvikke, men til dem, der foretrækker at undgå fingeraftryk på skærmen, har x360 også HP’s Tilt Pen.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

Tilt Pen er en trådløs pen med to knapper. I vores test holdt den i over otte timer, før den skulle lades op. Det føles strålende at bruge pennen med tablettilstand – en ideel løsning til digitale kunstnere.

Læs hele gruppetesten her:

2-i-1-bærbare [TEST]: Hybride laptops med grænseløse specifikationer

På minussiden tæller, at ventilatorerne kan larme, og at plastikkabinettet ikke virker superholdbart. Det er dog en attraktiv pakke, selvom prisen er anselig: Den Spectre x360, vi her har afprøvet, koster 13.000 kr., og det er en net sum for en laptop – selv for en, der er så vidunderligt designet som denne maskine.

Når det er sagt, vil vi alligevel anbefale x360. Kort sagt er den et herligt stykke hightech-luksus, som det er en fornøjelse at arbejde med. Testens vinder.


TAGS
2-i-1'er
HP Spectre
Hybrid laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S