Home » Mobiltelefon » Hands on: Motorola Razr
Hands on: Motorola Razr

Hands on: Motorola Razr

Share

Vi har fået et smugkig på den helt nye Motorola Razr med foldbar skærm. Her er vores første indtryk …

Lige inden der gik jul og nytår i den, tog vi turen forbi en suite på D’Angleterre i København, hvor Motorola inviterede til et første kig på den genfødte klaptelefon, Razr.

Motorola har ført mobilen helt frem i tiden, ved at forsyne den med en foldbar skærm og alle de herligheder, der hører en moderne smartphone til.

I lukket tilstand fylder den ikke stort set intet og er nem at have i lommen. Du har adgang til et lille display, der i stil med de allways-on-displays man ser på mange smartphones giver basale oplysninger om notifikationer, beskeder, opkald med mere. Der er også mulighed for at tage selfies med hovedkameraet, der ganske praktisk vender op med brugeren i lukket tilstand.

Motorola Razr i lukket tilstand.

Motorola Razr i lukket tilstand.

Folder flot

Når Razr foldes ud bliver den dobbelt størrelse og du får adgang til et 6,2″ display i 21:9-format. Altså ret meget henad det vi forventer af en almindelig smartphone, omend med lidt længere skærm.

Motorola Razr i åben tilstand.

Motorola Razr i halvåben tilstand.

Foldemekanismen fungerer imponerende godt. Det er lykkedes at lave den så der ingen lommen i skærmen bliver. Mobilen lukker helt fladt, og det er en stor fordel sammenlignet med eksempelvis Samsung Galaxy Fold, der har et lille mellemrum, hvor der kan samles smuds.

Den føles klippestabil, men måske lige lovlig stram, når den foldes op i og i. Det er ikke helt nemt lige at flippe den op med en finger. Den lille skærm på fronten vender bagud, når mobilen er foldet ud, og som en meget sjov gimmick kan den vise smilende ansigter, når man tager billeder.

TAGS
foldbar mobil
Motorola
RAZR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S