Home » Software » Guide: Sådan får du en sikker pc
Guide: Sådan får du en sikker pc

Guide: Sådan får du en sikker pc

Share

Det er tid til en grundig rengøring af din pc, så du får et stærkere forsvar mod vira og andet snavs. Datatid TechLife giver dig her den store guide til en mere driftssikker pc og større sikkerhed

I en altid forbundet verden er sikkerhed og privatliv afgørende. På 20 år har vi overgivet kontrollen over personlige data til gengæld for bekvemmelighed “gratistjenester”. Nu skal vi have styringen tilbage.

Først får du gode råd til, hvordan du opdaterer din computers basale sikkerhed. Selv om Windows Security er blevet forbedret, er det ikke tilstrækkeligt til at beskytte din pc. I denne guide kan du læse om værktøjer, der lukker dine sikkerhedshuller.

Se også:  Berygtet hackergruppe angriber Pfizer for at stjæle vaccine-information

Herfra kan du bevæge dig ud på nettet for at give dig selv en sikkerheds- og privatlivstjek. Blandt andet ved at beskytte dine onlinekonti med stærkere adgangskoder og tofaktor-autentificering for at holde hackere fra døren. Du kan også finde ud af mere om, hvordan du tilføjer ekstra kryptering til kritiske filer i skyen, og sikrer, at de forbliver private, uanset omstændighederne.

Datatid TechLife anbefaler også en række onlineværktøjer, som styrker din sikkerhed og dit privatliv online, herunder en gennemgang af, hvordan du laver en sikker forbindelse til internettet via usikre trådløse forbindelser. Endelig viser vi, hvorpå du skifter fra snagende onlinetjenester til open source-alternativer, der tager privatlivets fred seriøst og ikke ser dig en genvej til reklamer og mulig fortjeneste. Er du klar til at sikre dit digitale liv, så læs videre her …

Se også:  Maskinlæring til kamp mod ufine netbutikker

Fundamental Sikkerhed

Sikkerhed i skyen

Beskyt dig selv online

Få dit privatliv tilbage


TAGS
beskyttelse
Security
sikkerhed
skyen
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S