Gratis program finder sikkerhedshuller i dit hjemmenetværk

Gratis program finder sikkerhedshuller i dit hjemmenetværk

Share

IT-sikkerhedsvirksomheden Bitdefender lancerer nyt, gratis værktøj til at finde sikkerhedshuller i hjemmenetværket. Programmet Home Scanner downloades let for at overvåge alle dine online enheder i hjemmet fra computeren, og det slår alarm, hvis det finder sikkerhedsbrister

Home Scanner er et nyt og gratis værktøj fra Bitdefender, der scanner dit private Wi-Fi-netværk samt de enheder, du har tilkoblet. Bitdefender Home Scanner er lige til at downloade fra Bitdefenders hjemmeside. Programmet søger efter sårbare enheder og adgangskoder i netværket og giver forbrugeren overblik og sikkerhedsanbefalinger.

Læs også: Dit internetstik er en åben hacker-hoveddør

Det har stor betydning for din personlige IT-sikkerhed, at du opdager sikkerhedsbrister i dit hjem i tide, og det er før en cyberkriminel, siger Ciprian Istrate, Vice President Consumer Solutions hos Bitdefender, og fortsætter:

Se også:  Netgear Arlo Pro 2 [TEST]: Kabelfri overvågning – nu i 3. generation

“Dit hjemmenetværk er kun så sikkert som det svageste link. Et værktøj som Home Scanner er et vigtigt første skridt i en moderne sikkerhedsplan: ‘Kend dine svagheder’.”

Hvad er Internet of Things?

Udtrykket “Internet of Things” refererer til tilslutningen af milliarder af enheder i vores hjem, som ofte kaldes “smarte enheder”, fordi de er i stand til at kommunikere med hinanden og dele data. Populære IoT-enheder er TV, IP-kamera, armbåndsur, baby-monitor og lysdæmper.

Del denne