Home » Hovedtelefoner og højttalere » B&O lancerer superslank WiFi-højttaler i modulært design
B&O lancerer superslank WiFi-højttaler i modulært design

B&O lancerer superslank WiFi-højttaler i modulært design

Share

Beosound Emerge  er den slankeste højttaler på markedet med fuldt frekvensområde. Den er designet, så du kan udskifte teknologien, når den bliver forældet

Beosound Emerge er inspireret af en bogs kompakte form, designet til at både at kunne glide diskret ind i indretningen. Højttaleren kommer i to forskellige farver; I udgaven gold tone er højttaleren bygget med varme materialer med en højttalerfront i et gyldent tekstil fra Kvadrat, perleblæst aluminium og sidepaneler i lyst naturtræ. I udgaven black anthracite kommer højttaleren med polymer i sort antracit, perleblæst aluminium og sidepaneler, der fremhæver højttalerens slanke linjer.

Højttaleren er designet i samarbejde med Benjamin Hubert fra det London-baserede designbureau LAYER.

“Visionen for Beosound Emerge var at skabe den tyndest mulige højttaler uden at gå på kompromis med hverken lydens rækkevidde eller fylde, på trods af dens størrelse. Med sin kompakte størrelse kan Beosound Emerge placeres i en bogreol, i soveværelset eller i et lille hjørne af køkkenet, hvor den enten kan spille alene eller supplere boligens øvrige højttalere,” fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Se også:  B&O klar med nye gaming-hovedtelefoner til PlayStation og pc
Nem at bruge

Beosound Emerges styres med touch på toppen af højttaleren. Her kan du pause, skifte spor eller få adgang til dine favorit-radiostationer og spillelister. Selv justering af lydstyrken er en wauw-oplevelse på ægte B&O-manér, idet den styres med cirkulære bevægelser.

Højttalerens 37 mm mellemtonenhed er monteret i en vinkel for at opretholde det slanke design og udsender lyd fra fronten sammen med den 14 mm bløde dome diskantenhed. Den 100 mm sideafgivende bashøjttaler kanaliseres til bagsiden af højttaleren, der giver stor lydspredning, så højttaleren lyder godt, uanset placering.

Designet til lang levetid

Bang & Olufsens ambition om at sikre en lang levetid på tværs af produktporteføljer gør sig også gældende for Beosound Emerge. Højttaleren kommer nemlig med et modulært design, der giver adgang til Bang & Olufsens nye udskiftelige tilslutningsmodul, der blev introduceret i højttaleren Beosound Level. I praksis betyder det, at hvis tilslutnings- og streamingteknologien bliver forældet, kan du udskifte modulet med den nyeste teknologi – og dermed fremtidssikre højttaleren og forlænge levetiden.

Se også:  B&Os nye earbuds er "resultat af 96 års håndværk"

Læs vores test Beosound Level her:

B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Beosound Emerge kan føjes til en eksisterende gruppe af Bang & Olufsen-højttalere, eksempelvis Beoplay A9, Beosound Balance eller en af de andre af Bang & Olufsens multiroom-højttalere.

Multiroom og stemmestyring

Beosound Emerge understøtter Apple Airplay 2, Chromecast og har indbygget radio og stemmestyring, så du både kan bede om at få afspillet musik, radio eller nyheder. Til efteråret kommer der en softwareopdatering, hvor det bliver muligt at opdatere til Bang & Olufsens Beolink-forbindelse.

Beosound Emerge er tilgængelig fra d. 15. april 2021 i gold tone til en vejlededende pris på 5.599 DKK og i black anthracite til en vejledende pris på 4.499 DKK hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com.


TAGS
B&O
BeoSound
bluetooth-højttaler
trådløs højtaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S