Home » Sikkerhed » Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys
Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys

Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys

Share

For at Floodlight-kameraet ikke skal tages ned til opladning alt for hyppigt, kommer det med et genopladeligt batteri på hele 47,19 Wh (3,63 V/13 Ah). Det er svært at sige noget fornuftigt om batteritiden, for den afhænger selvfølgelig af, hvor ofte projektøren bliver trigget, samt hvor stærkt og længe den sættes til at være tændt ad gangen. Hvis kameraet kan placeres i nærheden af en stikkontakt, ville vi bestemt overveje at tilkøbe et eksternt strømkabel.

Billigere produktlinje

Der kan siges meget pænt om Arlos innovative og smarte løsninger, men de har som regel lige det lille ”men”, at de koster ret meget – som kvalitet i luksusudførelse har det med at gøre.

Nu har Arlo reageret på denne kritik og lanceret en Essential-produktlinje, hvor der fokuseres på de væsentligste egenskaber og skrues lidt ned for lækkerierne – og mere for priserne.

Se også:  Kaspersky giver gratis sikkerhed til alle virksomheder

Foreløbig har AOD haft mulighed for at teste det nye Essential Spotlight Camera, som umiddelbart minder meget om det oprindelige Pro 3-kamera uden Floodlight og koster mindre end det halve.

Ydermere kræver Essential-kameraet ikke nødvendigvis en SmartHub til over en tusse som portal til husets router.

Den største forskel i forhold til Arlo Pro 3 er, at opløsningen også er halveret til stadig acceptable full HD (1080p). En standard batterioplader til USB-stik er heller ikke med i pakken, men den savner vel ingen. Arlo har også skrottet den magnetiske holder – ligesom til Pro 3 Floodlight – og leverer i stedet en stærkere og mere stabil holder med et kuglehoved, der gør det nemt at orientere og fiksere kameraet.

Se også:  Hjemmearbejde kan være farligt for firmaet

Pro 3 Floodlight-kameraet har vi allerede fortalt det meste om. Som altid med Arlo er det nemt at få til at køre med vores SmartHub. Det samme gælder om det overkommelige Essential Spotlight-kamera.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at disse enheder kun kan kommunikere med en router på 2,4 GHz-frekvensbåndet, og dette kan gøre det temmelig bøvlet at opsætte dem ved hjælp af smartphone-appen. Heldigvis går det nemt med Arlo-appen på en Windows-pc, og vi anbefaler derfor denne metode.

TAGS
Arlo
overvågning
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S