Home » Sikkerhed » Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys
Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys

Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys

Share

Et kendt kamera fra Arlo er blevet udbygget med en kraftig videoprojektør i forlygteklassen. Desuden sænker en helt ny Essential-serie prisen på entrebilletten til Arlos kabelfri overvågningsunivers

Overvågningskameraer med nattesyn i sort/hvid har vi haft næsten fra dag ét. Det skyldes, at billedsensorer af CCD-typen, som bruges i alle slags digitalkameraer, også kan ”se” i det infrarøde område. Så kræver det blot et par billige lysdioder i denne del af spektret til at lyse op og videofilme.

Resultatet kender vi vist alle: Tågede optagelser uden andet end gråtoner og en kvalitet, der får os til at tænke på en dårlig VHS-videokopi af de mere mystiske scener i ”Avatar”.

Se også:  Outsourcing kan give små virksomheder samme netværkssikkerhed som store
Nattesyn i farver

I 2019 fandt Arlo ud af at bruge hvide lysdioder til at levere nattesyn i farver. Denne feature er siden dryppet ned til flere kameraer, men lysstyrken har stadig været begrænset – ligesom den indbyggede lygte i en smartphone.

Nu har firmaet bygget en regulær LED-projektør op omkring Arlo Pro 3-kameraet – læs testen her – døbt nyheden Arlo Pro 3 Floodlight og lover helt op til 3000 lumen, hvad der nok er 100 gange så meget som fra det oprindelige kamera. For at give plads til alle de nødvendige lysdioder er projektøren blevet udformet som en 219 mm bred og 78 mm høj skærm, som kan skabe et klart, nogle vil mene blændende, dagslys op til 7 meter frem.

Se også:  Kunstig intelligens skal bekæmpe økonomisk kriminalitet

Kombineret med kameraets 2K-opløsning kan resultatet blive skarpe natoptagelser, der er perfekte til orientering – samt naturligvis som dokumentation i tilfælde af hærværk eller indbrud. Vi er også sikre på, at det stærke lys kan virke afskrækkende på ubudne gæster, og man kan ovenikøbet gøre alarmen endnu mere stressende ved at sætte lyset til at pulsere og starte en sirene.

TAGS
Arlo
overvågning
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S