Home » Tablet » Apple iPad mini 6. gen [TEST]: Fantastisk tablet – men for hvem?
Apple iPad mini 6. gen [TEST]: Fantastisk tablet – men for hvem?

Apple iPad mini 6. gen [TEST]: Fantastisk tablet – men for hvem?

Share

Så selvom den på alle leder og kanter er vellykket, betyder kombinationen af formfaktor, pris og features, at iPad mini henvender sig til en begrænset målgruppe

iPad mini er de produkter i Apples nye efterårs-lineup, der har fået den største overhaling.

Med sine 8,3” er skærmen vokset en smule, det dog uden at den fysisk er blevet større.

Designet er nemlig optimeret, så du får mere skærm på mindre plads. I sit design lægger den sig tæt op ad iPad Pro, lidt mere skarptskårne kanter. Der er dog ikke Face ID til login, men derimod Touch iD i powerknappen.

Vild teknologi

Skæmkvaliteten er langt hen ad vejen på niveau med Apples bedste mobiler og tablets. Farverne er stærke og lysstyrken fin. Dog er den én væsentlig ting, som mini’ens skærm ikke har. Der er ikke 120 Hz-opdatering som på iPhone Pro og iPad Pro. Scroller du igennem dit Instagram-feed, er det tydeligt, at billedet sløres.

Se også:  Apple klar med lynhurtig iMac i nyt ultraslankt design

Det er imidlertid præcis samme processor, der sidder i iPad mini, som der sidder i den nye iPhone 13 Pro Max. Og det er egentligt lidt vildt, da vi har at gøre med et produkt til halvdelen af prisen for en iPhone Pro Max. A15 Bionic-processoren er et bæst, der blæser enhver Android-enhed af banen. Så det er i hvert fald ikke kræfterne, der sætter begrænsninger for mini’en.

Det er en tablet med stort potentiale. Et potentiale, som kun bliver større af, at man nu (endelig) også har fået indført en USB C-port her til opladning og tilslutning af diverse tilbehør. Dertil kommer Wi-Fi 6 og mulighed for 5G, så man kan få fuldt smæk på nettet, uanset hvor man er.

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Der er ligeledes mulighed for at anvende Apple Pencil, så man kan tegne, skrive og redigere i hånden. Og det er nok i virkeligheden hér, at iPad mini for alvor finder sin berettigelse: Som en toptunet notesblok med adgang til et væld af stærke kreativitetsværktøjer, så man kan arbejde med den på farten.

TAGS
Apple
iPad Mini

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S