Home » Mobiltelefon » Apple iPhone 13 Pro Max [TEST]: Den bedste iPhone i mange år
Apple iPhone 13 Pro Max [TEST]: Den bedste iPhone i mange år

Apple iPhone 13 Pro Max [TEST]: Den bedste iPhone i mange år

Share

Batterilevetiden, som har været en af iPhones største svagheder, er nu blandt dens største styrker, og der er samtidig sket enorme forbedringer i skærm og kamera. iPhone 13 Pro Max er en overordentlig god mobil

iPhone Pro Max er i mere end en forstand den mobil, der giver dig den største iPhone-oplevelse. Det er her, man har givet den fuld skrue med den nyeste teknologi, og samtidig får du helt bogstaveligt talt den største iPhone. Skærmen er oppe på 6,7”, og det giver altså en ordentlig krabat af en mobil. For de fleste vil det være for meget. Den er tung, fylder meget i lommen, og skal betjenes med to hænder. Til gengæld skal du ikke småfnidre med tastatur og ikoner. Der er god plads til det hele, og risikoen for fejltryk er mindre end på de andre modeller.

Apple har videreført det kantede design fra sidste år. Det skal de have tak for, men de spejlblanke metalkanter, man har indført, er dog ikke lige vores kop te. De er dog med til at gøre iPhone hårdfør, og hårdfør cdet er den faktisk i en grad, som de færreste andre mobiler på markedet. Metalkanterne er slidstærke, mens skærmen er den stærkeste på en iPhone nogensinde – ifølge Apple endda på en hvilken som helst smartphone nogensinde. Mobilen har desuden en IP68-certificering, som garanterer vand- og støvtæthed.

Se også:  OnePlus klar med ny topmobil: Her er OnePlus 10 Pro
Hurtig skærm

Den får mere udbytte af det store skærmareal end i tidligere generationer af mobilen. Hakket i toppen af skærmen, det såkaldte “notch”, er blevet mindre. Det uden at give løb på den glimrende ansigtsgenkendelse, der er implementeret her.

Den lysstærke Retina XDR-skærm leverer ikke bare forrygende farvegengivelse og høj kontrast, men også et særdeles skarpt og smidigt billede, da man for første gang har hævet opdateringshastigheden til 120 Hz. Det var også på høje tid, kunne man fristes til at sige. 120 Hz har været standard på de bedste Android-mobiler et par år efterhånden.

Bomstærk og med lang batteritid

Apple har været foran på processorkraft de seneste år, og det forspring øger de kun endnu mere med den nye iPhone. A15 Bionic-processoren er lysår foran selv de stærkeste Android-mobiler, især på grafikkræfter, hvor den er cirka tre ganske så hurtig som den hurtigste Android lige nu.

Se også:  Samsung Galaxy A53 5G [TEST]: Mellemklasse? Nej, bare klasse

iPhone har haltet betydeligt efter konkurrenterne på batterilevetid, men det er ikke tilfældet længere. Tværtimod. iPhone Pro Max er faktisk en af de mest udholdende mobiler, du kan opdrive lige nu.

Den reelle levetid afhænger selvsagt at hvor intenst du bruger mobilen. Den store skærm sluger betydelige mængder strøm og mobilen kan faktisk blive lidt varm, hvis du bladrer meget rundt i feeds eller gamer for fuld drøn. Skærmen bruger nemlig megen strøm når opdateringshastigheden er på maks. Hastigheden justeres dog automatisk efter det indhold du ser, så når du bare læser en artikel eller en mail kan den gå helt ned til 10 Hz. Det, kombineret med et større batteri, fintuning af design og teknologi samt en suveræn standby-levetid, gør at der kan gå flere dage, før du behøver at slutte mobilen i en oplader.

Vi opnåede tre dages levetid, uden at gøre noget som helst for at spare på strømmen, ved almindelig varieret hverdagsbrug.

TAGS
iPhone
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S