Home » Hardware » 5 store tech-fænomener, der døde i 2019
5 store tech-fænomener, der døde i 2019

5 store tech-fænomener, der døde i 2019

Share

Både Google, Apple og Microsoft har lagt gigantiske produkter og tjenester i graven det forgangne år. Vi tager afsked med fem fænomener, der inden deres død, fik sat markante aftryk i tech-verdenen

Apple iTunes

Det kan næppe overdrives, hvilken betydning iTunes har haft for moderne musiklytning. Tjenesten, der var tæt forbundet til Apples iPods og iPhones fik for alvor rykket musikken fra de fysiske medier til digitale filer, der kunne gemmes i hobevis og tages med hvor som helst. Men mp3-filer måtte med tiden også se sig uddateret, da streamingtjenesterne begyndte at dukke frem med endnu nemmere musiklytning, baseret på enorme kataloger i skyen. Apple begyndte for flere år siden skridtet mod streaming med Apple Music, og i år fik den revolutionerende mp3-tjeneste iTunes så det endelige dødsstød.

Google+

Knap så revolutionerende var Google+ aldrig. Det var ikke fordi tjenesten ikke var velfungerende og på mange måder mere fremme i skoene end konkurrenterne, timingen var bare forkert. Selvom Google+ i starten fik tag i Facebook-skeptikerne, der så en mulighed for at være social uden at være med den på folkelige massepsykose, så nærmede den sig aldrig en tilslutning, der kunne gøre den til en seriøs konkurrent på det afgørende parameter for den slags tjenester – brugermassen. Når der ikke er en nogen til at læse ens superseje opdateringer. Efterhånden blev Google+ mere og mere end spøgelsesby, hvor kun de allermest stædige holdt ud. I april tog Google derfor konsekvensen og trak stikket på tjenesten. Læs mere her.

Google+ lukker og slukker – hent dine data før det er for sent

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S