ZyXEL NSA325 v2

ZyXEL NSA325 v2

Share

Her er tale om testens billigste NAS med et forholdsvist diskret plastkabinet, som dog rummer en hel del fornuftige muligheder

NSA325 v2 er trods den lave pris udstyret med en 1,6 GHz processor – ganske vist fra Marvell, der er kendt for ikke at være så hurtige som Intels processorer. Der er også tale om en NAS, der energimæssigt klarer sig godt. Zyxel er ikke forslugen på nogen måde.

Testens billigste deltager er konstrueret i plast. Den vinder måske ikke nogen designpris, men den er relativt diskret, og prisen er interessant.

NAS’en klarer afspilning af multimediefiler uden problemer, i hvert fald så længe der ikke er for meget trafik på den. Det skulle være muligt at streame flere HD-film på én gang. Når det kommer til funktionalitet, er NSA325 v2 ganske omfangsrig. Også når det drejer sig om multimedieindhold.

Se også:  Vind en NAS fra QNAP

Der er indbygget understøttelse af SqueezeCenter, iTunes-server med mere. Der er også det lille, smarte program zPilot, der ligger på skrivebordet af Windows. Indholdet, der smides her i, sendes automatisk til NAS’en, i tilgift hertil kommer de mobile apps som zCloud og zMedia samt andre tredjeparts-apps, der understøtter funktionaliteten på NAS’en.

Den har ganske vist hverken HDMI-udgang, eSATA eller en avanceret transcoding engine, men på sin egen facon er der tale om en kapabel NAS. Også når talen falder på anvendelsesmuligheder til multimediebrug. Den kan streame til Apple TV eller via Chromecast. Det har dog ikke være forsøgt i testen.

NSA325 v2 har ganske vist ikke den mest strømlinede brugergrænseflade, når det kommer til NAS’en selv, men det virker glimrende og er for så vidt overskueligt nok, men det kan måske skræmme enkelte brugere fra at rode med indstillingerne. Alt i alt en vellykket NAS til en god pris.

Se også:  Find den rette NAS

ZyXEL NSA325 v2
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

NSA325 v2 er på mange måder et godt bekendtskab. Man får en rimelig stærk og konfigurerbar NAS til billige penge. Der er fornuftigt med indbyggede funktioner. Det er en NAS for den, der tænker økonomisk.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne