Home » AOD Pro » Zoom er i forandring – nu kan du også reservere kontorplads
Zoom er i forandring – nu kan du også reservere kontorplads

Zoom er i forandring – nu kan du også reservere kontorplads

Share

Der kommer hele tiden nye funktioner ind i Zoom, som omdanner applikationen fra blot at være en videomødeplatform til at kunne organisere medarbejderes hybride arbejdsliv

Medarbejdere foretrækker i stigende grad en hybrid arbejdsplads. Et nyt værktøj fra Zoom, Workspace Reservation, giver mulighed for at reservere en plads på kontoret – det er jo ikke sikkert, at man længere har en fast plads.

Det synes at være endnu en funktion, der er ved at omdanne Zoom fra en ren videomødeplatform til et værktøj, der kan organisere de hybride arbejdsliv.

Book dig ind på en kontorplads

Med den nye funktion kan Zoom-brugere booke kontorpladser på forhånd og få overblik over kollegernes kommende arbejdsplaner. Med de fornødne tilladelser kan de også reservere en parkeringsplads på forhånd – de steder, hvor det er nødvendigt naturligvis.

Se også:  Få bedre lyd til dine onlinemøder i hjemmekontoret

Zoom har fået foretaget en undersøgelse der viser at 55 procent foretrækker en hybrid arbejdsplads, og at 53 procent stadig har behov for at møde ind på kontoret for at netværke og danne relationer til nye kunder. Yderligere så betyder fysisk fremmøde for 58 procent af deltagerne i undersøgelsen, at de kan deltage i fælles samarbejdsaktiviteter og sociale arrangementer.

Dermed ligger der et stort behov for både at kunne arbejde hjemme og på kontoret, og det er dette behov, Zoom ønsker at adressere med Workspace Reservation.

Her er funktionerne

Zoom fremhæver følgende funktioner i Workspace Reservation:
• Mulighed for at reservere kontorpladser.
• On-demand booking, hvor kontorpladsen kan bookes i en mobilapp.
• Pladsreservation og -administration med printbare QR-koder til arbejdsområder.
• Analyser af arbejdspladsen, der kan indsamle data af kontorbooking og strukturering, så man kan opbygge det mest effektive hybride arbejdsområde.

Se også:  Medarbejdere forventer hybrid omstilling – ellers tager de ikke jobbet
Zoom breder sig

Zoom har på det seneste udviklet en række nye funktioner, hvor formålet tydeligvis er at gøre applikationen til et bredere værktøj, der ikke kun giver mulighed for at deltage i onlinemøder, men i det hele taget at organisere det hybride arbejdsliv individuelt og i en organisation.

Tidligere – i sidste måned – blev Zoom One lanceret. Denne funktion samler en lang række kommunikations- og samarbejdsværktøjer på platformen. Læs om Zoom One her.


TAGS
hybrid arbejdsplads
microsoft teams
onlinemøde
videomøde
zoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S