Home » AOD Pro » Nu kan brugere af Zoom og Teams deltage i samme møde
Nu kan brugere af Zoom og Teams deltage i samme møde

Nu kan brugere af Zoom og Teams deltage i samme møde

Share

Foretrækker du Zoom eller Teams til dine onlinemøder? Det er ikke længere så vigtigt, for en ny funktion gør det muligt at mødes på tværs af de to applikationer

Skal vi mødes på Zoom eller Teams? Den åbningsdialog til et onlinemøde er vi mange, som kender. Men ifølge Zoom behøver man ikke længere aftale platform.

I samarbejde med Microsoft Teams har Zoom nemlig udviklet en ny funktion, der gør det muligt for brugere af Zoom og Microsoft Teams at deltage i samme online møde fra hver sin platform og enhed.

Det kræver kun et klik

Med Zooms nye funktion Direct Guest Join kræver det kun et klik at afholde onlinemøder med brugere, der både kan deltage fra Zooms platform og Microsoft Teams.

Se også:  Ny teknologi løfter Teams til fjern- og parallelundervisning

”I Zoom stræber vi efter at tilbyde vores brugere den bedst mulige mødeoplevelse. Samarbejdet med Microsoft Teams har resulteret i den nye funktion Direct Guest Join, der gør kommunikation på tværs af onlineplatforme så nem og effektiv som muligt, uanset hvilken platform eller enhed den anden part anvender,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Partnere understøtter

Med den nye funktion kan Zoom- og Microsoft Teams-brugere deltage i hinandens møder og invitere brugere fra den anden platform til onlinemøder uden køb af yderligere licenser eller tredjepartstjenester.

Zooms hardware- og teknologipartnere, herunder Poly, Logitech og Intel, understøtter den nye funktion, og det er derfor muligt for brugerne at anvende funktionen på Android-, Windows- og Mac-enheder, oplyser Zoom.

Se også:  Nu er Teams klar i en særlig light-udgave til små virksomheder
En ny trend

Det synes at være en generel tendens nu, at forskellige online-mødeplatforme skal kunne fungere sammen. Microsoft Teams har i nogen tid haft Direct Guest join-funktionen til Android-baserede systemer og nu altså også til Zoom.

Cisco og Google samarbejder om at gøre det muligt for Webex-brugere at deltage i Google Meet-møder og omvendt.

It-brugere i dag er vant til, at forskellige platforme fungerer sammen – omend ikke med al funktionalitet – og den udvikling er tilsyneladende kommet til onlinemødeplatformene.


TAGS
microsoft teams
onlinemøde
teams
videokonference
zoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S