Home » AOD Pro » Logitech lancerer trådløse earbuds til arbejdsbrug
Logitech lancerer trådløse earbuds til arbejdsbrug

Logitech lancerer trådløse earbuds til arbejdsbrug

Share

De nye øretelefoner Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds er certificeret til store videokonference-platforme og sikrer smartere videomøder og sømløs tilslutning på tværs af enheder

Hybrid-arbejde er det nye sort. Her er en et sæt gode høretelefoner et must. For dem, der fortrækker små earbuds, er Logitech nu klar med en løsning.

Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds er de første fuldt trådløse øretelefoner, der er certificeret til alle tre store videokonference-platforme: Google Meet, Microsoft Teams og Zoom.

En førsteklasses noice-cancelling-mikrofon og Active Noise Cancellation-funktionalitet skal sikrer krystalklar lyd ved hvert eneste opkald, uanset distraktionerne fra omgivelserne. Dertil byder de nye earbuds på minimalistisk, moderne design, et stilrent look og højkvalitetslyd på video.

“De nuværende trådløse løsninger tvinger forbrugerne til at vælge mellem traditionelle headsets, der æstetisk ikke passer til videomøder, eller at gå på kompromis med lydkvaliteten. Med øretelefonerne Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds behøver man ikke længere gå på kompromis. Disse øretelefoner er designet til at se godt ud på videomøder og har samtidig førsteklasses lyd, certificeret af de største videoplatforme”, siger Scott Wharton, general manager og vice president, Logitech Video Collaboration.

Se også:  Sony Linkbuds [TEST]: Åbne earbuds brillerer i særlige situationer
Lang batterilevetid

Bluetooth- og USB-tilkoblingsmuligheder sikrer en pålidelig tilslutning både til smartphone og computer. På den måde kan man nemt skifte mellem de to enheder og tilgå både videomøder og telefonopkald – og med dobbelt så lang batteritid sammenlignet med de førende enheder på markedet. Samtidig er certificeringen fra de store videokonference-platforme med til at løfte niveauet for lyd under onlinemøder – og for IT-ansvarlige sikrer det pålidelig performance på tværs af enheder i hele IT-økosystemet.

Zone True Wireless kommer i to farver, Graphite og Rose. Øretelefonerne har høj komfort, tilslutning på tværs af enheder og perfekt klarhed ved hvert opkald.

Sammen med Zone True Wireless lancerer Logitech også Zone Wired Earbuds til medarbejdere og arbejdspladser, der ønsker en professionel plug-and-play-mulighed. Zone Wired Earbuds giver mulighed for at deltage i online-møder uanset hvor man er, via USB-C, USB-A, og 3.5mm tilslutning.

Se også:  Logitech Zone Wired Earbuds [TEST]: Kablede in-ears med analog og digital forbindelse

Logitech Zone True Wireless og Zone Wired Earbuds er tilgængelige i løbet af efteråret 2021 med en vejledende udsalgspris på 2.490 kroner og 749 kroner. De rosa-farvede Zone True Wireless fås i første omgang eksklusivt på Logitech.com.


TAGS
earbuds
hybrid-arbejde
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S