Home » Apps » Ny dansk app vil gøre tegnebogen overflødig
Ny dansk app vil gøre tegnebogen overflødig

Ny dansk app vil gøre tegnebogen overflødig

Share

ZmartWallet kan rumme stort set alle fordelskort i din smartphone. Du slipper dermed for at have dem i tegnebogen

Danskerne har i stor grad taget betaling via mobiltelefonen til sig. Mange tager allerede nu også blot et billede af deres vigtige kvitteringer, eller lægger dem i Storebox-app’en. Men slipper dermed for at gå rundt med en tyk tegnebog i hverdagen.

Men ét område er endnu ikke, for alvor, flyttet over på mobilen, og det er de mange fordelskort, som er blevet meget udbredte i de senere år. Det har fået en dansk iværksættervirksomhed til at udvikle en ny app kaldet ZmartWallet. Den gør det muligt at slanke tegnebogen til næsten ingenting.

“Vores erfaring er, at stort set alle har ét eller flere fordelskort, som optager plads i deres tegnebog. For nogen er det måske 5-6 stykker til butikker som f.eks. Matas og tøjbutikker som H&M og Only. For andre drejer det sig måske mere om kort til Silvan, IKEA og Flügger,” fortæller Sinus Frank, medstifter af virksomheden bag ZmartWallet. Han fortsætter:

Se også:  Butikker dropper MobilePay efter nyt gebyr

“Mange butikskæder har forsøgt sig med deres egen loyalitets-app. Men forbrugerne gider ikke have 20 forskellige apps at finde rundt, i når de blot har brug for en simpel stregkode.

Derfor har vi samlet alle de større fordelskort på det danske marked i én og samme app. Så ved man altid, hvor man skal finde sit fordelskort, uanset om man står i køen hos Super Brugsen, Matas, Magasin eller en hvilken som helst anden butik.”

Tag et foto af kortet

“Når man har installeret ZmartWallet, er det eneste man har brug for at gå rundt med, ud over sin mobiltelefon, sit kørekort eller sygesikringsbevis – app’en håndterer resten,” siger Sinus Frank.

Se også:  MobilePay kræver gebyr for ny funktion

ZmartWallet er udstyret med en scannerfunktion. Ved hjælp af kameraet i mobilen kan man hurtigt overføre informationerne fra fordelskort til app’en. For visse kort er det sågar muligt at opdatere sin pointstatus eller gavekortsaldo ved at indtaste sine medlemsoplysninger.

Ny virksomhed i vækst

ZmartWallet er en dansk start-up, som ud over det danske marked allerede er i gang med at udbrede app’en på det tyske marked. ZmartWallet har været under udvikling i ca. et år og med den seneste opgradering, der dækker både iPhone og Android-telefoner, er appen helt færdigudviklet.

ZmartWallet leverer loyalitetsløsninger til virksomheder ud fra et princip om “Loyalty in a box”, der gør loyalitetsprogrammer lette og overskuelige for virksomheder uanset deres størrelse.

Snart introduceres muligheden for opbevaring af kuponer, billetter, kvitteringer, og måske sågar identifikationskort.

ZmartWallet kan downloades til iPhone og Android på http://zmartwallet.dk/appdownload


TAGS
mobilbetaling
MobilePay
Swipp
ZmartWallet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S