Home » Bærbar computer » HPs mobile arbejdsstationer kan reparere sig selv
HPs mobile arbejdsstationer kan reparere sig selv

HPs mobile arbejdsstationer kan reparere sig selv

Share
Den nye serie af HPs mobile ZBook workstations har selvhelende BIOS med kryptering samt omfattende sikkerhedsfunktioner 

De nye workstations har kræfterne fra en HP Z desktop computer, pakket ind i et let, mobilt og bærbart design med stærk displayteknologi, 3D grafik og processorkraft i serverklassen.

HP sætter ekstra fokus på sikkerheden med unikke egenskaber som HP Sure Start Gen31, der er branchens første selvhelende PC BIOS med omfattende kryptering. Der er desuden indbygget flerfaktor-autentificering, malware- og databeskyttelse, identitetssikring samt overvågning og aktivt forsvar mod trusler.

Klar til VR

De nye produkter kommer med ekstra mange hestekræfter og en alsidighed, der gør brugere i stand til at forfølge deres mest kreative ideer uden at skulle bekymre sig om design eller fleksibilitet.

For at imødekomme udviklingen mod den stigende brug af virtual reality, er en af de nye workstations udviklet til at kunne visualisere brugerens arbejde i flydende virtual reality. Siden HP begyndte at sælge sine første kraftfulde VR-kompatible workstations i 2016, er der nemlig sket en markant forøgelse i antallet af virksomheder, der har en målrettet strategi om at bruge VR til at skabe nye forbrugeroplevelser lige fra forlystelsesparker til bilindustrien.

Serien består af:

HP ZBook Studio

HPs premium mobile workstation skabt til kreative udviklere, heriblandt filmskabere, arkitekter og ingeniører, tilbyder nu op til 16,5 times batteriliv. HP ZBook Studio kommer med kræfter, som man normalt kun ser hos desktop workstations, i et slankt og moderne bærbart design og er fremstillet af maskinbearbejdet aluminium, diamantskårede kanter og et HP DreamColor 4K UHD display3, som understøtter 100 procent af Adobe RGB farveskalaen. HP ZBook Studio er tilgængelig nu i Europa til priser fra 10.800 kroner.

Se også:  HP Omen 16 [TEST]: Gennemført gamer til flot pris

Udover at være verdens første quad-core ultrabook workstation5, er den kun 18 mm tyk og har en vægt, der starter fra 2,08 kilo. Den er fremstillet med den kraftfulde serie af Intel Xeon eller 7. generation Core-processorer i serverklassen6, NVIDIA Quadro-grafikkort og op til 2 TB lagerplads, to HP Z Turbo-drev og dobbelt Thunderbolt 3 porte, der understøtter full 40 Gb/s båndbredde.

HP ZBook 17

Leverer kraft og ydelse. HP ZBook 17 er udstyret med et valg mellem de nyeste Intel® Xeon® eller 7. generation CoreTM processorer6, NVIDIA® Quadro® eller AMD RadeonPro-grafikkort, op til 4 TB lagerplads7, dobbelt Thunderbolt 3 porte og mere. HP ZBook 17 kan også købes med ekstra hestekræfter og grafikkort til at afspille VRindhold i en flydende 90 FPS VR-oplevelse med to valgmuligheder af grafikkort. HP ZBook 17 er tilgængelig nu i Europa til priser fra 11.200 kroner.

HP ZBook 15

Anvendes af NASA til at hjælpe dem med at skubbe til grænserne for videnskab og forskning på den internationale rumstation. HP ZBook mobile workstations har været igennem 120.000 timers testning og er skabt til at kunne håndtere krævende arbejdsbyrder med Intel Xeon eller 7. generation CoreTM processorer, med op til 3 TB lagerplads7 og NVIDIA Quadro eller AMD RadeonPro grafikkort. HP udfører avancerede test og benchmarks på ydeevnen for at kunne levere den bedste oplevelse med de vigtigste applikationer fra software-partnere som Adobe og Autodesk. HP ZBook 15 er tilgængelig nu i Europa til priser fra 10.000 kroner.

Se også:  HP Chromebase 22-aa0803no [TEST]: Her er der Chrome i den stationære computer
HP ZBook 14

Er den mindste og letteste mobile arbejdsstation i serien. Denne ultrabook workstation leverer ekstra kræfter og grafik i et slankt design med en tykkelse på blot 22 mm og en vægt helt ned til 1.6 kg4. HP ZBook 14u har et lækkert design samt et 14” diagonalt FHD display med valgfri touch, AMD FirePro, 3D grafik med 2GB videohukommelse, den seneste 7. generation Intel Core processorer, op til 32 GB hukommelse og op til 2TB lagerplads. Derudover, er den certificeret med de største softwareapplikationer, så det er muligt at arbejde hurtigere på tværs af forskellige applikationer. Kunder, der har behov for en ultrabook workstation med et 15” diagonalt skærm, kan i stedet vælge den helt nye HP ZBook 15. HP ZBook 14 pris og tilgængelighed vil blive annonceret til sommer.


TAGS
arbejdsstation
HP
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S