Home » Streaming » YouTube Music og YouTube Premium lanceres i Danmark
YouTube Music og YouTube Premium lanceres i Danmark

YouTube Music og YouTube Premium lanceres i Danmark

Share

Så er der endnu en streamingtjeneste at vælge imellem for danskerne samt reklamefri videoer

YouTube er nok mest kendt i Danmark for at være verdens største videoplatform, men fra i dag lanceres en ny musiktjeneste til musikstreaming nemlig YouTube Music samt en reklamefri YouTube Premium.

Musikstreaming

YouTube Music er en streamingtjeneste, der via din computer eller app på din mobile enhed, kan give dig adgang til masser af musiknumre og playlister. Via en hjemmemenu vil YouTube Music blive dynamisk tilpasset den enkelte bruger med særlige anbefalinger og playlister baseret på din brug og tid på døgnet.

Tjenesten fås både i en gratis version med reklamer, og vil du slippe for dem, kan du i stedet vælge YouTube Music Premium til 99 kr. om måneden. Premium-versionen giver også mulighed for f.eks. at lave et personligt Mixtape, som du kan downloade og lytte f.eks. i flyet, når du er offline.

Se også:  Spotify er nu på Roblox med en eventyr-ø af musikalske aktiviteter

 “Vi er virkelig glade for at kunne bringe YouTube Music til Danmark. Dermed kan vi tilbyde en ny musikstreaming, som er mere personlig end nogensinde – og som gør det nemt og enkelt at udforske alverdens musik. Når vi samtidig lancerer YouTube Premium, får folk adgang til et endnu større udvalg af originalt indhold. Vi håber, at musikfans vil tage godt imod de nye tjenester, som samtidig vil give værdi og muligheder til artister og musikskabere”, siger Christophe Muller, der er direktør for musiklicenser hos YouTube

YouTube uden reklamer

Udover den nye musiktreamingtjeneste lanceres YouTube Premium, hvor du for 119 kroner om måneden kan nyde YouTube-videoer helt uden irriterende reklamer. Du får naturligvis også adgang til alt indhold på YouTube Musik, så du også kan lytte til musik uden annoncer samt videoindhold som film og serier fra YouTube Originals.

Se også:  KODA: Alt for få danskere betaler for musikstreaming

 YouTube-fans kan i en begrænset periode få 3 måneders gratis adgang til YouTube Music Premium. YouTube Music kan downloades fra Play Store og App Store eller via en web player på music.youtube.com.


TAGS
musikstreaming
Trådløs lyd
UE
Ultimate Ears
YouTube
YouTube Music
YouTube Premium

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S