Home » TV » YouSee undskylder og kompenserer – men er det godt nok?
YouSee undskylder og kompenserer – men er det godt nok?

YouSee undskylder og kompenserer – men er det godt nok?

Share

Nul nytårstale og ingen rådhusklokker klokken tolv. Sådan blev nytårsaften for mange. Og det kan man takke YouSee for. TV-udbyderen undskylder og lover kompensation, men vil ikke afsløre årsagen til nedbruddet, der fortsat påvirker en lille gruppe kunder

Nytårsaften 2016 startede for mange med lidt af en skuffelse. Da man traditionen tro tunede ind på Danmarks Radio for at se Dronningens Nytårstale var der intet signal. I hvert fald ikke, hvis man var tv-kunde hos YouSee. Det er der over en million danskere der er, og mange af disse måtte også undvære rådhusklokkernes ringen ved midnat. Her var tv-signalet stadig ikke tilbage overalt, og i dag er visse kanaler fortsat ude af drift hos et lille antal kunder.

Se også:  Sonys nye tv efteraber din hjerne for levere perfekte billeder

Problemet er fundet, men YouSee vil på nuværende tidspunkt ikke fortælle nærmere, udover at der har været tale om et “ekstremt kompliceret nedbrud i vores fysiske system”. TV-udbyderen fortæller derudover, at kunderne kan forvente en kompensation i form af en “underholdningsoplevelse”, som heller ikke specificeres.

Men er YouSee så tilgivet? Eller bør man overveje, om det er holdbart at en tv-udbyder, der råder over signalet hos så mange kunder, kan svigte på så kritisk et tidspunkt? Og er det samtidig okay, at YouSee vælger at være hemmelighedsfuld om årsagen eller er det snarere tegn på manglende ansvarsfuldhed? TV-mediet har ikke samme dominans som tidligere, og der findes heldigvis alternativer, når signalet ryger, men for mange mennesker er det stadig det første man tænder for, når der sker vigtige begivenheder. Og det gælder også begivenheder af langt større alvor end nytårstale og rådhusklokker. Derfor er det vigtigt, at man kan have tillid til håndteringen fra så stor en udbyder. Det gav nytåret os en prøve på.  

Se også:  Her er det første tv med smart lydplatform

Hvad mener du om YouSees håndtering af sagen? Lad os høre din mening …


TAGS
nedbrud
nytår
TDC
tv
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S