Home » TV » YouSee lancerer streamingbaseret tv-tjeneste med frit kanalvalg
YouSee lancerer streamingbaseret tv-tjeneste med frit kanalvalg

YouSee lancerer streamingbaseret tv-tjeneste med frit kanalvalg

Share

YouTv giver dig adgang til stort set samme udvalg af indhold som på kabel, i en ren streamingbaseret tjeneste, hvor man nemt kan skifte kanaler efter behov. Tjenesten bliver tilgængelig for alle, uanset hvilken bredbåndsudbyder man har

”I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren,” fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Den nye tjeneste, YouTv, kommer umiddelbart efter sommerferien. Her kan man i en enkel app nemt samle og blande ens fortrukne tv-kanaler og streamingtjenester.

I YouTv vil man kunne vælge mellem stort set de samme tv-kanaler og streamingtjenester, som YouSee tilbyder i Bland Selv, og løbende skifte dem ud efter behov.

Se også:  B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

YouTv vil dog tilbyde brugerne en endnu større grad af valgfrihed, og man vil kunne købe YouTv, uanset hvilken bredbåndsforbindelse man har.

”Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde.”

Beta efter sommerferien

YouSee lancerer efter sommerferien første version af YouTv. Man kan allerede nu skrive sig op på youtv.dk og blive en af de første til at prøve YouTv.

”Vi lancerer YouTv i en betaversion, fordi vi gerne vil inddrage brugerne så hurtigt som mulig. Vi har brug for brugernes feedback løbende og gerne tidligt i processen, så vi i samspil med dem kan tilpasse YouTv til deres behov,” siger Henrik Harder, direktør for YouTv.

Se også:  Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren

Når YouTv lanceres, kan indholdet ses via chromecast, computer, smartphone og tablet og på længere sigt også på smart-tv samt Apple TV. Både køb af YouTv og efterfølgende kundeservice vil udelukkende foregå online.

Verdens mest streamende folkefærd

Selvom færre danskere vælger traditionelle tv-pakker, ser vi bestemt ikke mindre underholdning. Tværtimod er andelen af den tid, vi bruger på at se tv-indhold på mobiler, bærbare computere, tablets og tv-skærme stigende.

”Danskerne er førende i verden, når det gælder digital adfærd og streaming. Derfor er YouTv udviklet som en særskilt streamingtjeneste til de forbrugere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke, men gerne vil have let og fleksibel adgang til den samme underholdning udelukkende via mobiltelefon, smart-tv, chromecast eller lignende,” siger Jacob Mortensen.


TAGS
on demand
streaming
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S