Home » TV » YouSee nu på Chromecast
YouSee nu på Chromecast

YouSee nu på Chromecast

Share

Nu kan du få alt indhold fra YouSee og flere af de smarte tv-funktioner op på din fladskærm via Google Chromecast

For et par uger siden gav YouSee ca. 800.000 kunder med Mellempakken, Fuldpakken og Bland Selv Tv adgang til et omfattende tv-streaming-univers bestående af Live-tv/web-tv, Start Forfra og Tv-arkiv. Alt det kan nu streames via Chromecast op på fjernsynets store skærm.

René Brøchner, direktør for YouSee, forklarer at danskernes tv-vaner har forandret sig markant de seneste år. Vi vil selv bestemme hvad vi ser, hvornår og ikke mindst hvor. Og netop hvor-dimensionen er den, som dagens lancering retter sig mod.

”Som en af de største indholdsleverandører herhjemme skal vi sikre, at den underholdning, vi leverer, er tilgængelig på alle skærme. Vi skal matche streamingkulturen, som foregår alle steder – både ude og hjemme. Hvad angår hjemme vil de fleste gerne have filmoplevelsen op på fladskærmen og det store tv-lærred. Det kan vores kunder få nu.”

Kunder efterspørger Chromecast

Chromecast er den hurtigst sælgende enhed til mediestreaming herhjemme. Ca. 5% af YouSees kunder har allerede investeret i en af slagsen, som kan fås for omkring 270 kr.

”Vi lancerede tidligere på året AirPlay-understøttelse til Apple-produkter. Med Chromecast får vi nu sluttet cirklen, så stort set alle kan være med, uanset hvilket producentnavn der står på de enheder, der streames fra og til. Det har flere af vores kunder efterspurgt og set frem til,” siger René Brøchner.

Fakta:

• Chromecast er en lille enhed til streaming, der sættes i HDMI-porten på tv’et. Herefter kan du med en Android-telefon, Android-tablet, iPhone eller iPad afspille alt indhold fra YouSee Play Tv & Film app’en (dvs. film, serier og tv – herunder Tv-arkiv og Start Forfra) direkte på fjernsynet.
• Til YouSee-kunder uden boks giver Chromecast mulighed for at få Tv-arkiv og Start Forfra op på den store skærm.


TAGS
chromecast
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S