YouSee giver dig 100 GB data i mobilabonnementet

YouSee giver dig 100 GB data i mobilabonnementet

Share

Du kan streame samtlige sæsoner af Game of Thrones uden at løbe tør for data, hvis du vælger YouSees nye mobilabonnement. Samtidig lancerer selskabet som det første en mobil bredbåndspakke med 1 TB data

Danskernes forbrug af mobil data steg med 50 procent fra første halvdel af 2016 til første halvår af 2017, viser tal fra Energistyrelsens telestatistik. Også hos YouSee ser man både et stigende forbrug af data hos kunderne og i brugen af YouSees Tv og Film-app, hvor streamingforbruget det seneste år er vokset med næsten 50 pct. Det tager mobilselskabet nu konsekvensen af og lancerer et nyt mobilprodukt, hvor man får 100 GB med i pakken.

”I takt med det voksende dataforbrug og et støt stigende forbrug af streamingtjenester, også på farten, sætter danskerne mere pris på et kvalitetsnetværk med høje hastigheder. Vi kan derfor se, at YouSee i stigende grad tiltrækker kunder med et stort forbrug af data, og for at imødegå den efterspørgsel lancerer vi nu de her nye pakker med masser af data,” siger mobildirektør Kasper Ørtvig og tilføjer, at YouSee’s mobilnetværk tre år i træk er kåret som Danmarks bedste og derfor ikke får problemer med kapaciteten, selvom man nu lancerer både mobilpakker og mobilt bredbånd med store datamængder.

Se også:  Pristjek: Det billigste mobilabonnement på TDCs nye supernetværk

Del denne