Home » TV » YouBio tændes om tre uger
YouBio tændes om tre uger

YouBio tændes om tre uger

Share

Så ligger det endelig fast. Der bliver åbnet for YouBio i uge 46, og prisen bliver 99 kroner om måneden for tv-serier ad libitum

Så er YouSee endelig klar med informationer om deres Netflix-konkurrent kaldet YouBio. Tjenesten blev præsenteret for flere måneder siden, men først i dag er YouSee klar med lanceringsdato og priser. YouBio lanceres i uge 46, der er den sidste uge i november, og prisen for et abonnement, der giver adgang til indholdet, er 99 kroner om måneden. Dermed bliver YouBio 20 procent dyrere end både Netflix og HBO Nordic, der begge vil koste 79 kroner.

“Det gør ikke noget, at vi er lidt dyrere end de andre, for vi vil gerne signalere, at vores produkt er et premium-produkt. Det, vi tilbyder, kan vi sagtens forsvare at tage en tyver ekstra for,” siger vicedirektør i YouSee, Ulf Lund til Berlingske Business.

Se også:  Netflix sænker billedkvaliteten på grund af Corona-krisen

Modsat HBO Nordic vil YouBio tilbyde en måneds gratis prøveabonnement, så man kan få en forsmag på serie-buffeten.

Læs også: HBO vil binde dig i et halvt år.

YouBio vil kunne tilgås via computeren eller en app på mobilen eller tablet-computeren, og det er ikke et krav, at man er kabel-tv-kunde hos YouSee.

Vil man have mulighed for at se YouBio på fladskærmen, er der tre muligheder: Man kan streame indholdet fra en iOS-enhed til Apple TV via AirPlay. Man kan investere 495 kroner i en speciel YouBio-boks, der sluttes til tv’et, eller man kan oprette et YouSee Plus-abonnement, der koster yderligere 99 kroner om måneden. Med et Plus-abonnement får man en YouSee-boks, der også giver adgang til YouBio på tv’et.

Se også:  Nu kan du speede Netflix-serien op, hvis den bliver for kedelig

Læs også: YouBio: Pris under 100 kroner.

YouBio-abonnementet giver ad libitum adgang til et katalog af ældre film og tv-serier. Ifølge Ulf Lund får YouBio langt mere dansk indhold end konkurrenterne – herunder også mange af de danske serier, man kender fra tv. Nærmere kommer YouBio ikke på indholdet. Vil man derimod se en nyere film – en premierefilm – skal den lejes på enkeltbasis for 49 kroner.


TAGS
HBO Nordic
Netflix
TechLife
tv-serier
Viasat
YouBio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S