Ny Lenovo-laptop holder 25 timer på en opladning

Ny Lenovo-laptop holder 25 timer på en opladning

Share

Yoga C630 WOS er en slank og let Windows-bærbar forsynet med 4G-forbindelse og en Snapdragon-processor, som sikrer op til 25 timers batterilevetid

Er mobilitet og batterilevetid afgørende for dit valg af bærbar, så bliver det svært at komme udenom Lenovos nye bud på en ultrabærbar pc. Yoga C630 WOS kombinerer fordele ved en bærbar computer og en mobiltelefon. Med en vægt på kun 1.2 kilo er den let at tage med, men giver dig en Full HD touchskærm på 13,3″. Samtidig er der plads til simkort, så du kan gå på nettet overalt via det mobile 4G-netværk.

Mobilprocessor giver lang batterilevetid

Computeren kører Windows 10S, men er forsynet med en Qualcomm Snapdragon-processor. En type man ellers typisk finder i smartphones. Den anvendte Snapdragon 850 skal dog være i stand til at levere ydeevne helt på højde med en almindelig bærbar, og så skal den samtidig kunne sikre en batterilevetid på hele 25 timers videoafspilning, inden computeren skal en tur i opladeren.

Se også:  Lenovos bærbar kan forvandles til en komplet hjemmebiograf

Ligesom en smartphone modtager computeren emails, notifikationer og lignende, selv når den er i dvale.

Den er udstyret med kraftfulde stereohøjttalere samt to USB C-porte, og der er mulighed for at tilkøbe en pen, så du kan skrive og tegne direkte på skærmen. 

Yoga C630 WOS er tilgængelig fra november til priser fra 999 euro (7.500 kroner). 

Del denne