Få en Yoga i Star Wars design

Få en Yoga i Star Wars design

Share

Er du på den gode eller den onde side? Med den nye Yoga 920 Star Wars Special Edition får du valget om du vil tilslutte dig Rebel Alliance eller Galactic Empire

Den efterhånden ikoniske hybrid-maskine fra Lenovo har fået en ordentlig opgradering. Konceptet er stadig det samme. Maskinen er designet fleksibelt, så du har fire tilstande, der omdanner den fra en bærbar til en tablet, og alt derimellem, når du vipper 360°-skærmen bagover. Denne gang er den dog nede på 1.37 kilo i vægt, så den er endnu nemmere at have med i tasken. 

Pen og stemmeassistent

Yoga 920 fås med en valgfri Lenovo Active Pen 2, baseret på Windows Ink, som indeholder 4,096 følsomhedsniveauer. Dette gør, at du kan skrive og lave noter uden nogen mærkbar forsinkelse.

Se også:  HTC Vive og Lenovo Explorer [TEST]: Virtual reality på Windows-pc'en

Cortana er også indbygget, og dermed kan computeren genkende stemmer, selv i standby-mode i op til 4 meters afstand. Du kan tilføje varer til din shopping-liste, afspille musik, tjekke trafikken, sende en e-mail, søge på nettet og meget mere. Cortana bruger endda kunstig intelligens til at lære sine brugere bedre at kende, hvilket betyder, at Yoga 920 bliver klogere med tiden. Så må vi bare håbe at den digitale assistent snart fås i dansk version.

Yoga 920 har kantfri 4K IPS touchskærm på 13.9” og kræfterne i computeren kommer fra en Intel Quad Core i7-processor af den ottende og allernyeste generation.  

Del denne