Home » Hovedtelefoner og højttalere » Yamaha YH-E700 [TEST]: Lydspecialist erobrer nyt terræn med hovedtelefon
Yamaha YH-E700 [TEST]: Lydspecialist erobrer nyt terræn med hovedtelefon

Yamaha YH-E700 [TEST]: Lydspecialist erobrer nyt terræn med hovedtelefon

Share

Yamaha er nok kendt for god lyd gennem årtier, men ikke så meget for hovedtelefoner. Det vender den nye YH-E700 op og ned på. Det er en fremragende nyhed i prisklassen omkring de 2500 kroner

Denne nye over ear-hovedtelefon fra Yamaha kan stemmestyres, tage mobilopkald, har aktiv støjreduktion, kan foldes og i øvrigt bruges med kabel. Og hvad så? – det kan stort set alle konkurrenter. I prisklassen omkring de 2500 kroner lander YH-E700 lige midt i et ”minefelt” af meget kompetitive konkurrenter.

Men at slaget ikke er tabt allerede, inden sættet pakkes ud af den indbydende medfølgende æske, havde vi en god fornemmelse for. For selvom Yamaha ikke er særlig kendt for deres hovedtelefoner herhjemme, så står producenten generelt for lydudstyr i særklasse, både til hjemmebrug og især til professionelt brug. Mange har gennem tiderne nydt Yamahas lydbarer.

Se også:  CES: Jabra lancerer prisstærke earbuds til træning

Det første indtryk er da også godt. Hovedtelefonen fylder godt, og etuiet er lidt stort, men selve hovedtelefonen er usædvanlig lækkert lavet og i gode materialer. Hovedbøjlen er tynd, men beklædt med læder med godt skum. Ørekopperne er store og helt lukkede, og de er ophængt, så de let kan drejes på plads.

Slutter tæt om ørerne

YH-E700 slutter godt tæt til ørerne. Den virker let og er på ingen måde varm på hovedet. Der er heller ikke megen støj, når du rører uden på siderne af ørekopperne, hvilket der ellers er med nogle konkurrerende modeller.

Tilslutningen er nem – som forventet, og som den bør. Du styrer det hele via knapper i bunden af ørekopperne. Her er volumenknappen ekstra god, da den er let at ”fange” med tommelfingeren. Du kan ikke styre musikken med touch uden på ørekopperne. Det er der nok nogen, som finder, er en ulempe; vi savner det ikke.

Se også:  Technics nye earbuds giver kvalitetslyd i hverdagen

Straks musikken flyder igennem, er du ikke tvivl om kvaliteten. Gengivelsen har varme og glød, hvilket gør YH-E700 meget behagelig at lytte til. Gengivelsen er ikke neutral, men heller ikke meget farvet. På en kvalitetsoptagelse som Patricia Barbers fortolkning af klassikeren Summertime, kan du høre alle nuancerne i hendes stemme, samtidig med at musikken i baggrunden står helt fremme.

På musikkens præmisser

Der er ingen tendenser til hårdhed, og du glemmer lidt at lytte, da hovedtelefonen spiller på musikkens præmisser.

TAGS
helt trådløse hovedtelefoner
støjreducerende
yamaha

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S