Vind trådløse højttalere med Datatid TechLife

Vind trådløse højttalere med Datatid TechLife

Share

Datatid TechLife har fødselsdag, og det fejrer vi med noget spændende og vellydende

Drømmer du om trådløse kvalitetshøjttalere, som du kan streame til overalt i din bolig, eller vil du ligefrem opbygge et trådløst multirumssystem, så er du godt i gang med dette sæt, som består af to stk. Yamaha WX-010, der blandt andet kan parres, så de spiller stereo. Og nu kan du vinde sættet!

Datatid TechLife fejrer nemlig i denne måned magasinets 32 års fødselsdag. En ganske betragtelig alder for et dansk månedsblad. Men Datatid TechLife blev født samtidig med hjemmecomputerne og it-teknologiens spæde indtog på kontorerne midt i 1980’erne, og magasinet har lige siden dengang testet og omtalt det sidste nye inden for it-udstyr – og har berettet om alle de opsigtsvækkende, teknologiske gennembrud, som har forandret vores tilværelse fuldstændig: internet, den bærbare pc, den smarte mobiltelefon, tabletten, skyen osv.

Se også:  Yamaha YSP-1600/NS SW100 [TEST]: Næsten som ægte surround

Med årene er it, netværk, mobiltelefoni og underholdningselektronik kommet på samme platform, og grænserne mellem dem udviskes. Derfor har Datatid TechLife fået et bredere emneområde, blandt andet trådløs lyd. Så det er helt naturligt og i tidens ånd, at vores fødselsdag fejres med topmoderne, trådløse højttalere, hvor du fra en smartphone eller tablet kan sende din foretrukneradiostation eller yndlingsmusik ud i hele værelset, stuen eller køkkenet.

Smart er det også, at en WX-010-højttaler kan fungere som streamingcentral i dit hjem og for eksempel videresende musikken til en trådløs hovedtelefon (Bluetooth, Wi-Fi og AirPlay). De kan optræde som centrum i et multirumssystem baseret på Yamahas MultiCast-system.

Se også:  Test: Gengiver de fineste detaljer

For at deltage i konkurrencen om kvalitetshøjttalersættet Yamaha WX-010 til en værdi af 2950 kroner skal du besvare konkurrencens tre spørgsmål, og blandt de korrekte besvarelser trækker vi vinderen. Klik her for at deltage i konkurrencen

Konkurrencen slutter d. 23. november 2016.

Del denne