Home » Hovedtelefoner og højttalere » Yamaha lancerer trådløst musiksystem
Yamaha lancerer trådløst musiksystem

Yamaha lancerer trådløst musiksystem

Share

MusicCast hedder
Yamahas helt nye bud på et utroligt alsidig multirumssystem

Selvom Sonos, Bose og en række andre producenter har godt fat i markedet for multirumssystemer, så er Yamaha nu klar med deres bud på et trådløst musiksystem, der skal slå konkurrenterne på alsidighed og lydkvalitet. Rent faktisk er det ikke første gang, at Yamaha går denne vej, for allerede tilbage i 2003 lancerede firmaet et trådløst musiksystem, før vi havde musik på alle vores bærbare enheder (og før vi havde alle de bærbare enheder, vi har nu).

Yamahas nye bud på trådløs musik i hjemmet hedder MusicCast og må siges at være et utroligt alsidig og ambisiøst projekt med hele 23 MusicCast-produkter, hvilket gør det til det største multirumssystem på markedet. Alt om DATA var med til afsløringen i Hamborg af produkterne, og produkterne skulle komme i kølvandet af, at brugen af streamingtjenester er skudt i vejret. Samtidig viser undersøgelser, at en overvejende del af brugerne af eksisterende multirumssystemer gerne vil have bedre kvalitet på deres musik. Det vil Yamaha med egne ord altså levere.

[pt id=’2036221′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Yamaha YSP-5600 lydbar er en af de nye MusicCast-produkter.”‘]

Yamaha YSP-5600 lydbar er en af de nye MusicCast-produkter.

De nye MusicCast-produkter består af både lydbarrer, minisystemer, AV receivere, aktive højttalere mm., og systemet har derved den styrke, at det er nemt at udvide. Et par af flagskibene blandt den nye musik-familie vil være Yamaha YSP-5600 lydbar og en high-end forforstærker ved navn Yamaha CX-A5100.

Se også:  Yamaha YH-E700 [TEST]: Lydspecialist erobrer nyt terræn med hovedtelefon

Alle 23 MusicCast-produkter har både WiFi, Bluetooth og AirPlay ( dog undtagen to produkter), så du kan streame via AirPlay, Bluetooth eller Wireless Direct. Alt du skal gøre med produkterne er at downloade en app, forbinde dem til dit netværk og parre dem. Udover at produkterne kan streame musik fra stort set enhver trådløs enhed og musiktjeneste, så kan hver MusicCast-produkt ovenikøbet virke som access point, så du får god forbindelse mellem dine produkter i hele hjemmet. Bluetooth i Yamahas nye system gør endvidere, at du også kan sende musikken videre til ikke-Yamaha Bluetooth-højttalere og derved hurtigt og nemt udvide dit multirums-setup.

Alle Yamahas MusicCast-produkter har analoge input, så du kan tilkoble eksternt udstyr som netop flad-tv, CD-afspillere mm, og giver dig mulighed for at sende musikken herfra videre i dit hjem. Hvis dit tv f.eks. er forbundet til en MusicCast AV-receiver eller andet produkt, så kan du sende nyhederne eller talen fra filmen videre i køkkenet, mens du laver kaffe. Er du bidt af en vild vinylplade, så kan du endda koble din pladespiller til et MusicCast-produkt og sende lyden fra din plade videre i et af dine andre rum med multirumsprodukter og altså slippe for at flytte din pladespiller. MusicCast-enhederne understøtter også netværks-streaming såsom fra en stationær pc, en NAS eller hjemmeserver.

[pt id=’2036220′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Med 23 MusicCast-produkter er det nemt at udvide sit multirumssystem.”‘]

Med 23 MusicCast-produkter er det nemt at udvide sit multirumssystem.

Og kvaliteten – hvad med den? Du kan streame i flere kvaliteter, hvilket naturligvis kan være en fordel alt efter dine enheder og netværk, men er du virkelig seriøs kan du streame i kvaliteter op til 5,6 MHz. Det skulle vist være nok for selv de mest kræsne musiklyttere! Til præsentationen fik vi mulighed for at lytte til flere af produkterne, og det lover godt.

Se også:  Spotify lancerer nye interaktive Podcast-funktioner

De mange MusicCast-produkter bliver lanceret i Danmark i september, hvor priserne også bliver afsløret.


TAGS
multi touch
musikstreaming
yamaha

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S