Home » 3D-printer » Billig 3D-printer fuld af funktioner
Billig 3D-printer fuld af funktioner

Billig 3D-printer fuld af funktioner

Share

XYZ da Vinci Jr. 1.0 3in1 kan scanne og udskrive i 3D samt gravere med laser. Prisen er kun få tusinde kroner 

XYZprinting afslører i dag den nyeste i producentens populære serie af brugervenlige 3D-printer serie.

Med sin automatiske kalibreringsfunktion er da Vinci Jr. 1.0 3in1 specielt designet til at levere en komplet løsning til begyndere og brugere med minimal erfaring i 3D-print. Med et tryk på en knap kan brugeren indstille da Vinci Jr. 1.0 3in1 extruderen til at bevæge sig på tværs af byggepladen og beregne den rigtige afstand mellem extruder-dysen og byggepladen. Denne proces sikrer, at hvert print som foretages, er så høj kvalitet som muligt.

3D-print oplevelsen forenkles yderligere ved XYZprintings egenudviklet, fuldt kompatibelt kreative software: XYZmaker. Denne software kan downloades gratis fra XYZprintings hjemmeside: http://eu.xyzprinting.com/eu_en/Product/XYZmaker

Ønsker du at reproducere objekter, kan dette gøres på mindre end 5 minutter ved at scanne det valgte objekt med da Vinci Jr. 1.0 3in1-printerens hurtige, indbyggede 3D-scanner. Således får du en digital 3D kopi med høj opløsning, som du kan ændre eller udskrive som den er.

Desuden kan den udskiftelige ekstruder erstattes med et lasergraverings modul (medfølger ikke), så du kan lave personlige objekter med indgraveringer i træ, læder, pap og andre kompatible materialer.

Kompakt, sikker og stille i brug

Printerens lukket design gør den perfekt til brug i alle former for uddannelsesmiljøer og til brug i hjemmet. da Vinci Jr. 1.0 3in1 har et kompakt design med et maksimalt byggemål på 15 x 15 x 15 cm og er en stillegående maskine med en utskriftslyd på 39 dB, hvilket er lavt for en 3D-printer.

Som en yderligere sikkerhedsfaktor anvendes udelukkende biologisk nedbrydeligt PLA-filament i da Vinci Jr. 1.0 3in1. Dette er en miljøvenlig løsning, der giver brugerne mulighed for at få glæde af 3D-printning uden at bekymre sig om materialer, der kan være skadelige for dem selv eller andre.

Den nye 3D-printer en en lillebror til XYZ da Vinci 1.0 Pro 3in1, som vi har til test netop nu hos Alt om DATA. Læs anmeldelsen i Alt om DATA 11, som er på gaden i slutningen af juli.

XYZ da Vinci Jr. 1.0 3in1 er en mere tilgængelig og prisvenlig printer, der er velegnet til 3D-begyndere, både hjemme og i skolen.

da Vinci Jr. 1.0 3in1 kan erhverves via XYZ-forhandlere til en vejledende pris på 4.900 kroner. Den kan opgraderes med et lasergravering modul til 1.295 kroner.


TAGS
3D printer
XYZ

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S