Home » Mobiltelefon » Sonys nye topmobil har OLED-skærm og kunstig intelligens
Sonys nye topmobil har OLED-skærm og kunstig intelligens

Sonys nye topmobil har OLED-skærm og kunstig intelligens

Share

Xperia XZ3 anvender skærmteknologi fra Sonys OLED-tv’er, mens kunstig intelligens optimerer brugeroplevelsen

Sony havde store skud i bøssen, da de holdt pressemøde ved IFA-messen. Her kunne de blandt andet præsentere en helt ny topmobil.

Xperia XZ3 er den første Sony-mobil med OLED-skærm. At producenten vælger at gå denne vej giver god mening, da Sony i forvejen laver glimrende OLED-tv’er. Teknologien fra disse har de videreført i Xperia XZ3, hvor der mere nøjagtig er tale om en 6” skærm med QHD+-opløsning og HDR-understøttelse.

Se en demo af skærmen her:

Skærmen går næsten helt ud til kanten og er skabt i hvælvet glas, så mobilen er god at holde om. Vi havde den i hænderne på IFA, og kan konstatere at den føles let og behagelig, endda en del lettere end forgængeren, selvom forskellen reelt set kun er nogle få gram.   

Skærmen byder på en ekstra lille gimmick i form af Side sense, som giver dig nem adgang til alle dine favorit-apps og indstillinger. Ved at dobbeltklikke på siden af din Xperia XZ3 vises de apps, du bruger mest på skærmen – bekvemt placeret inden for rækkevidde, så du slipper for at scrolle for at åbne dem. Side sense er udformet til store skærme og er designet til at kunne anvendes med en hånd.

Stor lyd

Skærmen suppleres af S-Force Front Surround Sound-højttalere, der leverer 20 procent højere lydstyrke i forhold til tidligere modeller. Hi-Res Audio lader dig lytte til musik i høj kvalitet, mens DSEE HX opskalerer din komprimerede musik til nær Hi-Res Audio-kvalitet. Den trådløse lyd kommer får også et løft ved hjælp af LDAC. Sony har også valgt at videreføre Dynamic Vibration System, som de introducerede med forgængeren.

Således får du vibrationer ud i hænderne, som matcher musik, film og spil. Du kan bogstavelig talt føle handlingen i dine hænder.

Avanceret kamera

Kameraet er langt henadvejen en videreførselse af det der sidder i Xperia XZ2. Det betyder at du får 19MP sensor, Superior Auto, Predictive Capture, Predictive Autofocus og Smile Shutter, mens video kan optages i 4K HDR samt Full HD 960fps Super slow motion.

En nyhed er dog Smart launch, som straks du holder kamera horisontalt forbereder kameraet, så du er klar til at skyde med det samme. 

Hovedkameraet kompletteres af et opgraderet 13MP frontkamera. Og de indbyggede skønheds- og bokeh-effekter hjælper dig med at skabe kreative billeder. Herudover har du nu med den avancerede 3D Creator-app mulighed for at lægge animerede ansigtsudtryk i skanningerne, som gør dem endnu mere levende.

Kraftfuld ydeevne

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 845, den samme som i forgængeren, men fortsat blandt de absolut hurtigste på markedet. Takket være intelligente batterifunktioner som Smart Stamina, Battery Care og Qnovo Adaptive Charging-teknik skal Xperia XZ3 være i stand til at holde hele dagen, selv ved intensiv brug.

Mobilen vil være blandt de første som leveres med Android 9 Pie som styresystem.

Xperia XZ3 lander i de danske butikker d. 5. oktober med en pris på 6.000 kroner. 


TAGS
Sony
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S