Home » Mobiltelefon » Føl filmen helt ud i fingrene med Sonys nye topmobil
Føl filmen helt ud i fingrene med Sonys nye topmobil

Føl filmen helt ud i fingrene med Sonys nye topmobil

Share

Sony er klar med Xperia XZ2, som har 5,7″ 18:9 HDR-skærm, Snapdragon 845-processor, kraftfulde stereohøjttalere og et helt nyt, dynamisk vibrationssystem, som lader dig sanse film og spil i hænderne 

Sony har taget de helt store skyts med til årets Mobile World Congress. Her til morgen har producenten præsenteret to nye topmobiler – Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact.

Xperia XZ2 har fået et helt nyt designudtryk med et flydende 3D-glasydre, og mobilen er IP65/IP68-certifieret, så den modstår vand. Rammen er af metal og mobilen fås i farverne Liquid Silver, Liquid Black, Deep Green og Ash Pink

Skærmen er skabt i Corning Gorilla Glass 5, og der er tale om et 5,7″ Full HD+ HDR-display i bredt 18:9-format, så man kan nyde sine favoritfilm og andet indhold med stærk farve- og kontrastgengivelse. Oplevelsen ved at kigge på HDR-indhold forbedres ved hjælp af X-reality-teknologien, som også kendes fra Sonys Bravia-tv’er.

Se også:  Kan dagens mobilantenner blive bedre? Ja, det kan de godt!

XZ2 konverterer desuden andet indhold til tæt på HDR-kvalitet. Det indebærer, at selv streamede videoklip får en kvalitetsforbedring.

Føl filmen

XZ2 er forsynet med en ny haptisk teknik, som ikke kun stimulerer dine øjne og ører men også din følesans. Det dynamiske vibrationssystem analyserer lyddata og lader dig føle handlingen i hænderne. Det skal ifølge producenten få film og spil til at komme til live på en helt ny måde. Til at øge underholdningsoplevelsen yderligere har mobilen fronthøjttalere med S-Force Front Surround, som er de mest kraftfulde højttalere i en Sony-mobil nogensinde. Der er desuden Hi-Res Audio samt DSEE HX-teknik til opskalering og LDAC, der forbedrer lydkvaliteten, når der streames via Bluetooth.

Se også:  Samsungs smartphone kan foldes ud til en tablet
Ekstrem videokvalitet

Sony har også givet Motion Eye-kameraet en ordentlig overhaling, især når det gælder video. Kameraet skyder 4K HDR-film i HLG-format (Hybrid Log Gamma) og kan optage super slow motion ved 960fps i Full HD. Når det gælder stillbilleder ser det ikke ud til at der er sket det helt store, du får du glæde af Predictive Capture (med bevægelses- og smil-genkendelse) samt Autofocus burst og Predictive autofocus som i tidligere Xperia-modeller. 

Frontkameraet er udvidet, så det nu også er i stand til at lave 3D-scanninger med 3D Creator-app’en, som blev introduceret med forgængeren. Via af en ny cloud-tjeneste kan dine 3D-modeller bearbejdes til endnu højere opløsning og kvalitet.

Sony har også indledt et samarbejde med PostNord, som kan printe og sende 3D-modeller direkte fra 3D Creator appen.

TAGS
smartphone
Xperia

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S